Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Dominic Rains stopt na vijf seizoenen met Chicago Med

De angsten van fans van Chicago Med na de finale van seizoen negen zijn uitgekomen: Dr. Crockett Marcel vertrekt uit het Gaffney Chicago Medical Center.

Dominic Rains, die de chirurg op de eerste hulp al sinds seizoen vijf speelt, verlaat het medische drama op NBC als vaste acteur. Het is onduidelijk of hij zijn personage in het komende tiende seizoen als gastrol zal hernemen.



In de finale van seizoen negen van Chicago Med werd een mogelijke exit voor Rains aangekondigd toen Crockett van Sharon Goodwin (S. Epatha Merkerson) te horen kreeg dat hij alle tijd moest nemen die hij nodig had na de dood van een van zijn patiënten, een jongen, en de vader van de jongen.

De jongen stierf nadat Crockett zijn geplande levertransplantatie had geannuleerd vanwege een infectie, ondanks het pleidooi van de vader dat het niet doorgaan van de operatie een doodvonnis voor zijn zoon zou zijn. Na de dood van de jongen beroofde zijn vader zich van het leven.

Crockett was geschokt door het nieuws dat herinneringen opriep aan het verlies van zijn eigen dochtertje aan leukemie.

Chicago Med volgt de emotionele dagelijkse chaos van het met de nieuwste technieken uitgeruste traumacentrum van de stad en het leven van de artsen, verpleegkundigen en medewerkers die alles bij elkaar houden.

Spoedeisende hulp chirurg Crockett Marcel werd geïntroduceerd als een terugkerend personage aan het begin van seizoen vijf, met Rains gepromoveerd tot een vaste speler kort daarna. Hij verscheen ook in de andere One Chicago-series in cross-overs. Voordat hij in 2019 bij Chicago Med kwam, was Rains te zien in Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.

Chicago Med ondergaat een grote overgang naar het volgend seizoen, met co-showrunners Diane Frolov en Andy Schneider die na negen jaar terugtreden. Ze worden opgevolgd door Allen MacDonald.
Vorige aflevering
I Think I Know You, but Do I Really?
I Think I Know You, but Do I Really?
09x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Chicago Med