Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Drie acteurs van Chicago Med tekenen een nieuw contract bij de NBC-serie

Chicago Med heeft zijn drie overgebleven originele castleden vastgelegd voor 2024-25.

S. Epatha Merkerson, Oliver Platt en Marlyne Barrett, wier meest recente contracten afliepen aan het einde van het afgelopen seizoen, hebben contracten gesloten om hun dienstverband bij het NBC medische drama te verlengen tot tien jaar, vertellen bronnen.

15637 S. Epatha Merkerson, Oliver Platt en Marlyne Barrett

Chicago Med, van Wolf Entertainment en Universal Television, gaat zijn tiende seizoen in en volgt de emotionele dagelijkse chaos van het traumacentrum van de stad met de nieuwste technieken en de levens van de artsen, verpleegkundigen en medewerkers die het allemaal bij elkaar houden.

Emmy-winnares Merkerson speelt Sharon Goodwin, de hoofdadministrateur van het Gaffney Chicago Medisch Centrum. Platt speelt Dr. Daniel Charles, hoofd van de afdeling psychiatrie. Barrett speelt Maggie Lockwood, hoofdverpleegster van de spoedeisende hulp.

De nieuwe contracten van Merkerson, Platt en Barrett verzekeren de continuïteit van de Chicago Med, die een grote verandering achter de schermen ondergaat in de aanloop naar seizoen tien, met co-showrunners Diane Frolov en Andy Schneider die na negen jaar terugtreden. Ze worden opgevolgd door Allen MacDonald.

Op het scherm vertrekt acteur Dominic Rains als Dr. Crockett Marcel na vijf seizoenen.

Dick Wolf en MacDonald produceren Chicago Med samen met Stephen Hootstein en Peter Jankowski. Universal Television, een divisie van Universal Studio Group, produceert in samenwerking met Wolf Entertainment.

Merkerson, die al dertig jaar samenwerkt met Wolf en NBC voor Law & Order en Chicago Med, won een Emmy, een Indie Spirit Award, een Golden Globe en een SAG Award voor de film Lackawanna Blues uit 2005. Ze won ook twee NAACP Image Awards voor haar langlopende rol in Law & Order.

Platt heeft een terugkerende rol als Uncle Jimmy in FX's succesvolle comedy-dramaserie The Bear, een rol die hem zijn vijfde Emmy-nominatie opleverde, na nominaties voor Nip/Tuck, Huff (twee keer) en The West Wing.
Vorige aflevering
I Think I Know You, but Do I Really?
I Think I Know You, but Do I Really?
09x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Chicago Med