Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Taylor Kinney keert terug in het twaalfde seizoen van Chicago Fire

Taylor Kinney keert terug in het twaalfde seizoen van Chicago Fire

Na een onderbreking van tien maanden is acteur Taylor Kinney klaar om terug te keren naar NBC's brandweerdrama aan het begin van het komende twaalfde seizoen.
Zoals bronnen vorige maand meldden, is de schrijverskamer van Chicago Fire in de week van 4 oktober geopend. Volgens diezelfde bronnen is Kinney's Kelly Severide te zien in de eerste reeks scripts voor het nieuwe seizoen. Zijn toekomstige optredens daarna zijn nog niet bevestigd, maar er wordt gefluisterd dat de acteur naar verwachting fulltime zal terugkeren.

14241 Taylor Kinney in Chicago Fire

Zoals Deadline eerder exclusief meldde, is Kinney (foto) sinds januari met verlof vanwege een persoonlijke kwestie. Ondanks de ongebreidelde speculatie kwam de fanfavoriet niet terug voor de seizoensfinale van seizoen elf. In plaats daarvan keerde Chicago Fire alum Jesse Spencer, die tien seizoenen lang naast Kinney de hoofdrol speelde als Matt Casey, afgelopen voorjaar terug voor twee gastoptredens, waaronder in de seizoensfinale, om de leegte op te vullen.

Kinney speelt de rol van brandweerman Kelly Severide in de Wolf Entertainment-procedure sinds de lancering in 2012 en werd de enige hoofdrolspeler na het vertrek van Spencer. Severide verscheen voor het laatst in de aflevering 'Run Like Hell' van 22 februari. In de volgende aflevering, die op 1 maart werd uitgezonden, werd uitgelegd dat Severide was weggestuurd om een brandstichtingstraining te volgen. Op het moment van Kinney's tijdelijke vertrek was Severide een pasgetrouwde man, die aan het einde van seizoen tien in het huwelijksbootje stapte met Stella Kidd, gespeeld door Miranda Rae Mayo.

Chicago Fire wordt geproduceerd door Universal Television, een divisie van Universal Studio Group, in samenwerking met Dick Wolf's Wolf Entertainment. Seizoen elf uitvoerend producent/co-showrunner Andrea Newman is benoemd tot enige showrunner voor het komende twaalfde seizoen.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

sanric
2 november 2023, 11:41
Kan niet wachten. Heerlijke serie.
1
Piwiajacied001
3 november 2023, 14:03
Hoop Matt casey ook weer terug keer ! Geweldige serie geniet er keer op keer van
1
Log in om een reactie achter te laten