Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Chicago Fire-actrice Jocelyn Hudon krijgt een vaste rol in aankomend seizoen

Chicago Fire-nieuwkomer Jocelyn Hudon is gepromoveerd naar een vast gezicht vanaf seizoen dertien.

Hudon kwam afgelopen april bij de cast van Chicago Fire seizoen twaalf als Lyla Novak, een nieuwe paramedicus bij brandweerkazerne 51 die in eerste instantie graag freelance werkt, maar met tegenzin instemt om Violet (Hanako Greensmith) te vergezellen als officieel onderdeel van het team.

15578 Jocelyn Hudon

In een korte tijd heeft Lyla bewezen een integraal lid van de paramedici te zijn met leiderschapsvaardigheden die het ver zullen schoppen bij 51. Ze realiseert zich ook dat stilstaan en deel uitmaken van iets groots ook best fijn voelt.

Chicago Fire volgt het professionele en persoonlijke leven van brandweermannen, reddingswerkers en paramedici van Firehouse 51 in de Windy City. De huidige acteurs in de serie zijn Taylor Kinney, David Eigenberg, Eamonn Walker, Miranda Rae Mayo, Christian Stolte, Hanako Greensmith en Joe Minoso.

De One Chicago-series worden geproduceerd door Wolf Entertainment en Universal Television Studios, een divisie van Universal Studios Group.

Eerder dit jaar werd Hudon genomineerd voor Beste Actrice op het 2024 Mammoth Film Festival voor haar hoofdrol in The Fall. Binnenkort is ze te zien in de aankomende actiethriller Degenerate samen met Emile Hirsch en David Keith, die later dit jaar in de bioscoop zal verschijnen.

Ze is vooral bekend om haar rol als 'Abby' in de FX-serie The Strain, gecreëerd door Guillermo del Toro. Daarnaast verscheen ze in de FX-serie Dave (2020), The Irrational van NBC en Acapulco van Apple TV+. Ze is ook bekend van haar optredens in series als Criminal Minds, 9-1-1 en The Rookie: Feds.
Vorige aflevering
Never Say Goodbye
Never Say Goodbye
12x13
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Chicago Fire