Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Dermot Mulroney gecast in Chicago Fire als brandweercommandant

Dermot Mulroney gecast in Chicago Fire als brandweercommandant

Dermot Mulroney is gecast in NBC's Chicago Fire als hoofdcommandant Dom Pascal voor het komende dertiende seizoen.
Het populaire brandweerdrama van Wolf Entertainment voegt een nieuw vast personage toe na het vertrek van Eamonn Walker, die twaalf seizoenen lang Bataljonscommandant Wallace Boden speelde. Hij vertrok aan het einde van seizoen twaalf.



Er zijn nog geen officiële details onthuld over het personage van Mulroney (foto). Volgens bronnen begon Dom Pascal zijn carrière bij de CFD, maar bracht hij het laatste decennium door als chef in het zonnige Miami. Pascal wordt beschreven als een vrolijk persoon die goed werkt onder druk en wiens leiderschapsstijl verschilt van die van Boden. Hij is vervreemd van zijn vrouw.

Voordat Boden werd gepromoveerd tot plaatsvervangend commissaris van de brandweer van Chicago, had hij Christopher Herrmann (David Eigenberg) gekozen als zijn opvolger. De introductie van Dom Pascal zou dat plan in de war sturen en Eigenberg deelde eerder deze maand waarom Herrmann de kans zou laten schieten.

"Ik wil zeggen dat hij het gevoel had dat het tapijt onder hem vandaan werd getrokken, omdat ik denk dat Herrmann helemaal niet zag aankomen wat de Chief tegen hem zei," deelde hij. "Bij de echte brandweer zijn er brandweermannen die hun hele carrière brandweerman blijven. Dus als je luitenant wordt, word je geen brandweerman genoemd. Je bent nog steeds een brandweerman, maar je wordt niet meer zo genoemd."

Hij vervolgde: "Met Herrmann denk ik dat hij tevreden zou zijn geweest om gewoon brandweerman te blijven. Als ze besluiten om van hem een officier te maken, is dat geweldig omdat hij leiding kan geven, maar ik weet niet of er een organisch natuurlijk verloop was voor het personage om die positie in te nemen. Dus we moeten zien hoe de schrijvers ermee omgaan."

Wat Boden betreft, er gaan geruchten dat hij misschien terugkomt in Chicago Fire om zijn nieuwe uniform te showen. Het is allemaal nog erg afwachten, maar er zijn plannen over hoe het allemaal zou kunnen aflopen en het ziet er goed uit voor Walker om terug te keren als gastacteur.

In Chicago Fire spelen ook Taylor Kinney, Miranda Rae Mayo, Joe Miñoso, Christian Stolte, Daniel Kyri, Hanako Greensmith en Jocelyn Hudon mee.

Uitvoerende producenten zijn Dick Wolf, Andrea Newman, Matt Whitney, Reza Tabrizi en Peter Jankowski. De serie wordt geproduceerd door Universal Television, een divisie van Universal Studio Group, in samenwerking met Wolf Entertainment.

Na zijn rol in seizoen twee van ABC's Station 19 keert Mulroney opnieuw terug naar een brandweerdrama. De doorgewinterde acteur met uitgebreide rollen in televisie en film werd onlangs gecast in The Hunting Wives van Starz.

Andere televisierollen omvatten Marvel's Secret Invasion, HBO's The Righteous Gemstones en Arrested Development van Netflix.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten