Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Jake Lockett gepromoveerd tot vaste acteur in seizoen dertien van Chicago Fire

Chicago Fire heeft Jake Lockett een vaste rol gegeven voor seizoen dertien.

Lockett (foto onder) kwam in seizoen elf bij het brandweerdrama in de terugkerende rol van brandweerman Sam Carver. Vanaf vorig seizoen ging het er heet aan toe tussen Carver en paramedicus Violet Mikami (Hanako Greensmith).



Wanneer het nieuwe seizoen begint op woensdag 25 september om 20.00 uur (Amerikaanse tijd), kan de serie ook rekenen op de toevoegingen van Dermot Mulroney en KaDee Strickland.

Mulroney voegt zich bij het populaire brandweerdrama als Boden's (Eamonn Walker) opvolger Dom Pascal na Walker's vertrek in de finale van seizoen twaalf. Private Practice-actrice Strickland zal de vervreemde vrouw van Pascal spelen. Eerder werd al bericht dat Jocelyn Hudon, die verpleegkundige Lyla Novak speelt, in juni een vaste rol in de serie heeft gekregen.

Chicago Fire volgt het professionele en persoonlijke leven van brandweermannen, reddingswerkers en paramedici van Firehouse 51 in de Windy City. In de serie spelen ook Taylor Kinney, David Eigenberg, Miranda Rae Mayo, Christian Stolte en Joe Miñoso de hoofdrollen.

Uitvoerende producenten zijn Dick Wolf, Andrea Newman, Matt Whitney, Reza Tabrizi en Peter Jankowski. De serie wordt geproduceerd door Universal Television, een divisie van Universal Studio Group, in samenwerking met Wolf Entertainment.
Vorige aflevering
Never Say Goodbye
Never Say Goodbye
12x13
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Chicago Fire