Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nieuw terugkerend castlid voor Chicago PD

Nieuw terugkerend castlid voor Chicago PD

Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
Nicole Ari Parker (Empire) voegt zich bij het achtste seizoen van Chicago PD bij de cast van de serie. Ze gaat een belangrijke terugkerende rol vervullen in de serie. Het personage dat Parker gaat spelen is adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller, een progressieve, vurige voorstander van politiehervorming. Ze wil Voight (Jason Beghe, Californication) en Intelligence helpen zich aan te passen aan de nieuwe realiteit, maar tolereert geen inbreuken op de nieuwe politierichtlijnen en -protocollen. Miller wordt geacht het gedrag van Voight te beteugelen en Voight en zijn team verantwoordelijk te houden door hoge professionele normen op te leggen.


Nicole Ari Parker

Chicago PD werd eerder al vernieuwd met drie seizoenen. De serie is een spin-off van de dramaserie Chicago Fire. Chicago PD draait om de politieagenten van District 21 van de Chicago Police Department. Zij zetten alles op het spel om hun gemeenschap te dienen en beschermen. De grote verantwoordelijkheden die dit werk met zich meebrengt reiken tot ver buiten de muren van het politiebureau en eisen vaak een emotionele tol van de persoonlijke levens van de agenten.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten