Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Tracy Spiridakos verlaat Chicago P.D. na seizoen 11

Het komende (verkorte) elfde seizoen van NBC's Chicago P.D. zal de laatste zijn voor Tracy Spiridakos. Ze zal het politiedrama van Wolf Entertainment na acht seizoenen verlaten.

Het aanstaande vertrek van Spiridakos, waarvan is aangegeven dat dit haar eigen keuze was, volgt op het vertrek van haar echtgenoot op het scherm, Jesse Lee Soffer, die Chicago P.D. verliet na het tiende seizoen.

In de serie speelt Spiridakos rechercheur Hailey Upton Halstead, een voormalige rechercheur van diefstal-moordzaken. Hoewel Hailey en Jay Halstead (Soffer) een moeilijke start hadden toen ze voor het eerst samenwerkten, groeide hun relatie geleidelijk uit tot een romance en een huwelijk.

14213 Chicago PD 1

Maar toen, aan het begin van seizoen 10, keerde Jay kort na de bruiloft van het stel terug naar het leger in een nieuwe baan bij de jacht op drugskartels in Bolivia, waardoor hun toekomst in de lucht bleef hangen. Het is onduidelijk of Soffer zou terugkeren om het personage van Spiridakos een goed afscheid te geven, wat een traditie is voor populaire koppels op het scherm.

Voordat ze bij Chicago P.D. kwam, speelde Spiridakos in de NBC-dramaserie Revolution.
Video on youtube
Vorige aflevering
More
More
11x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Chicago PD