Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Chucky vernieuwd met derde seizoen door SyFy en USA Network

Chucky vernieuwd met derde seizoen door SyFy en USA Network

Chucky zal blijven moorden, want de serie is verlengd voor een derde seizoen.
De serie, die gebaseerd is op de klassieke filmreeks, keert terug naar zowel USA Network als Syfy voor zijn derde seizoen.

Het tweede seizoen ging in oktober 2022 in première en liep tot eind november. NBCU zei dat de show vorig jaar een top tien drama was in de 18-49 demo.

Het volgt de moorddadige escapades van de beruchte moordpop. Chucky kruist paden met aartsvijanden, oude bondgenoten en nieuwe prooien, terwijl hij overal waar hij komt angst en chaos zaait. Nadat zijn duivelse plan om de Amerikaanse kinderziekenhuizen binnen te vallen in het eerste seizoen werd verijdeld, zint Chucky nu op wraak op degenen die hij verantwoordelijk houdt: de overlevende tieners Jake (Zackary Arthur), Devon (Björgvin Arnarson) en Lexy (Alyvia Alyn Lind), samen met zijn ex-vrouw Tiffany, nu zijn gezworen vijand.

Ondertussen kan "Jevon" het als koppel redden ondanks de tegenslagen op hun nieuwe katholieke school, en niet te vergeten een gloednieuwe aanval van terreur door de demonische pop?

Chucky

Chucky wordt geproduceerd door UCP en uitgevoerd door Don Mancini, Nick Antosca, Alex Hedlund, David Kirschner en Jeff Renfroe.

"De cast en crew van Chucky willen de fans en critici bedanken voor de overweldigende respons op seizoen twee, die tot onze vreugde heeft geleid tot het officiële groene licht voor seizoen drie. Dit nieuws heeft Chucky erg blij gemaakt. Bedank Damballa daarvoor, want anders was Chucky eerlijk gezegd onmogelijk om mee om te gaan. Veel dank ook aan onze partners bij SyFy, USA Network en UCP om ons te helpen Chucky bezig te houden. Tot ziens in 2023 voor wat Chucky zelf belooft zijn engste seizoen ooit te worden," aldus Don Mancini.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten