Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Startdatum en aankondigingsvideo voor derde seizoen Chucky

Startdatum en aankondigingsvideo voor derde seizoen Chucky

De dodelijke pop komt naar Amerika's hoofdstad. De startdatum van het derde seizoen van Chucky werd aangekondigd tijdens een neppersconferentie.
Chucky is een ironische horrorserie met in de hoofdrollen Zackary Arthur, Björgvin Arnarson, Alyvia Alyn Lind en Brad Dourif en in terugkerende rollen Fiona Dourif, Alex Vincent, Christine Elise, Jennifer Tilly, Devon Sawa en Barbara Alyn Woods.

Het vervolg op de filmfranchise Child's Play wordt uitgezonden op de kabelkanalen USA Network en Syfy.

Chucky

In het verhaal wordt een idyllisch Amerikaans stadje in chaos gebracht nadat een vintage Good Guy-pop opduikt bij een uitverkoop en wordt gekocht door tiener Jake Wheeler (Arthur). Het blijkt niemand minder te zijn dan Chucky (Dourif), een pop met de ziel van een overleden en wrede seriemoordenaar. Al snel krijgt iedereen in het stadje te maken met een serie gruwelijke moorden die de diepe hypocrisie en verborgen geheimen van het stadje blootleggen. Chucky kruist paden met aartsvijanden, oude bondgenoten en nieuwe prooien en probeert overal waar hij komt angst en chaos te zaaien.

Op Syfy scoorde het tweede seizoen van Chucky gemiddeld 0,08 in de 18-49 demografie en 224.000 kijkers in de kijkcijfers voor live+same day (inclusief alle DVR-weergaves tot 03.00 uur 's nachts). Op USA Network scoorden de afleveringen gemiddeld 0,10 in de 18-49 demografie en 249.000 kijkers in de kijkcijfers voor live+same day.

Chucky is zijn altijd charmante ongrijpbare zelf als hij ruzie maakt met verslaggevers in de aankondigingsvideo voor seizoen drie. Hij beweert dat hij geen idee heeft wie Sewa is (hij speelde drie rollen in de afgelopen twee seizoenen) maar deelt wel dat Tilly zal terugkeren omdat, nou ja, ze komt altijd terug.

Seizoen drie van Chucky begint op woensdag 4 oktober op USA Network en Syfy. Afleveringen worden de volgende dag gestreamd op de streamingdienst Peacock.

Bekijk hieronder de NSFW persconferentie video.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten