Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Veelgeprezen horrorserie Chucky komt binnenkort naar Netflix

Veelgeprezen horrorserie Chucky komt binnenkort naar Netflix

In Nederland was Chucky al enige tijd te zien op televisiezender Fox, maar binnenkort kan ook streamend Nederland de veelgeprezen horrorserie zien.
Chucky draait om de roodharige pop die we kennen uit de bekende horrorfilms. Dit keer vindt Jake (Zackary Arthur) de pop bij een garage-verkoop en ontdekt hij al snel dat de pop leeft en bezeten is door de ziel van de beruchte seriemoordenaar Charles Lee Ray. Chucky besluit Jake te helpen op te komen tegen zijn pestkoppen en gewelddadige vader.

Chucky

Bovendien verkennen een reeks flashbacks het verleden van Charles als een ogenschijnlijk normale jongen die op de een of andere manier een van de beruchtste moordenaars van Hackensack werd. Met hoofdzakelijk tieners in de hoofdrol en gepromoot als een 'coming of rage' verhaal, behandelt de serie thema's als seksualiteit, pesten en moord.

Netflix heeft bekend gemaakt de rechten te hebben aangekocht van Chucky en maakt de serie over de bekende horrorpop volgende maand al beschikbaar.

Na het succesvolle eerste seizoen werd al snel bekend dat Chucky ook een tweede seizoen krijgt. Inmiddels zijn er drie seizoenen gemaakt, met in totaal 24 afleveringen. Groen licht voor seizoen vier is er momenteel nog niet, maar als het aan hoofdrolspelers Fiona Dourif en Brad Dourif ligt, komt dat vervolg er zeker: "Als seizoen vier komt, wordt het nóg gekker."

De serie is gecreeërd door Don Mancini en wordt geproduceerd door Mancini en David Kirschner.

Chucky is vanaf zaterdag 1 juni te zien op Netflix. Of dan gelijk alle drie de seizoenen online komen, is nu nog niet bevestigd. Eerder dit jaar voegde Netflix een andere top-horrorserie, From, toe aan het aanbod, die helaas ook slechts met één seizoen zijn debuut maakte op de streamingdienst. Het is dus aannemelijk dat Chucky ook slechts één - hooguit twee - seizoenen zal tellen.

Hieronder kun je een trailer voor het eerste seizoen van Chucky bekijken.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten