Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Zeven castings voor FX-gelimiteerde serie The Sterling Affairs

FX heeft zeven personen toegevoegd aan de cast van The Sterling Affairs, een serie over de ondergang van Donald Sterling, eigenaar van de Clippers.

De serie vertelt het verhaal achter de schermen van Doc Rivers (Laurence Fishburne, CSI: Crime Scene Investigation) en de zoektocht van de Los Angeles Clippers naar een kampioenschap voor een van de historisch slechtste franchises in alle sporten tijdens de dreigende ondergang van de eigenaar van het team, Donald Sterling (Ed O'Neill, Modern Family), wiens beruchte racistische gedrag aan het licht komt tijdens de machtsstrijd tussen zijn vrouw van meer dan zestig jaar, Shelly Sterling (Jacki Weaver, Yellowstone (2018)), en zijn minnares, V. Stiviano (Cleopatra Coleman, Dopesick).

Kelly AuCoin (Billions), Austin Scott (Sistas), J. Alphonse Nicholson (P-Valley), Sheldon "Shel" Bailey (Game Shakers), Sarunas J. Jackson (Insecure) en Charlie McElveen (Evil) spelen ook een hoofdrol.

Harriet Samson Harris (Hacks), Corbin Bernsen (City on a Hill), Yvonna Pearson (Dynasty (2017)), Joel McKissic (Your Honor (US)), Darryl Wesley (This Is Us), Rich Sommer (Minx) en Clifton Davis (Billions) voegen zich nu bij de cast in de serie van zes afleveringen.



Harris (foto), Emmy-genomineerd voor haar gastrol als Susan in Hacks van HBO, en bekend van onder andere ABC's Desperate Housewives en Netflix-serie Ratched, zal binnenkort te zien zijn in AMC's National Anthem.

Tweevoudig Emmy-genomineerde Bernsen (foto onder), bekend voor zijn rol als Arnie Becker in NBC's L.A. Law, is momenteel te zien in Showtime's City on a Hill en zal daarna te zien zijn in HBO's The White House Plumbers en Showtime's The Curse.



Yvonne Pearson is ook te zien in een andere gelimiteerde serie: Peacock's The Best Man: The Final Chapters, gebaseerd op de gelijknamige filmfranchise. Ook speelde zij een gastrol in The CW's Dynasty (2017).

Joel McKissic speelde onlangs in Showtime's Your Honor (US) en de film "Breaking News in Yuba County".

Darryl Wesley brak door in een gastrol op NBC's This Is Us, waar hij Deja's vader speelde. Zijn schrijfcredits omvatten Paramount+'s The Game (2021) en Netflix's The Upshaws.



Rich Sommer (foto) is vooral bekend om zijn rol als Harry Crane in AMC's Mad Men en was onlangs te zien in HBO Max's Minx en Hulu's The Dropout. Hij zal de volgende keer te zien zijn in HBO's The White House Plumbers.

Clifton Davis' meest recente televisiecredits omvatten belangrijke terugkerende rollen in Showtime's Billions, CBS' Madam Secretary en Epix's Godfather of Harlem.

The Sterling Affairs is geschreven door Gina Welch (Feud: Bette and Joan) op basis van de gelijknamige ESPN "30 for 30"-podcast waarvan verslag is gedaan en die gehost wordt door Ramona Shelburne.

De serie wordt geproduceerd door Welch, Nina Jacobson en Brad Simpson van Color Force, Shelburne en Zanne Devine. Kevin Bray regisseert het eerste blok en is uitvoerend producent voor deze afleveringen. Rembert Browne fungeert als producent en Nellie Reed van Color Force is mede-uitvoerend producent. De serie wordt geproduceerd door FX Productions.
Vorige aflevering
Keep Smiling
Keep Smiling
01x06
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Clipped