Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Officiële trailer voor FX-dramaserie Clipped vrijgegeven

Officiële trailer voor FX-dramaserie Clipped vrijgegeven

De officiële trailer voor de dramaserie Clipped van FX is verschenen, met onder andere Laurence Fishburne en Ed O'Neill.
Ook Jacki Weaver en Cleopatra Coleman spelen rollen in de serie die een dramatisering achter de schermen geven van een van de meest schandalige momenten van de NBA.

Clipped van FX onderzoekt de racistische opmerkingen van een beruchte NBA-eigenaar, vastgelegd op een tape die over de hele wereld te horen is. De zesdelige serie begint op dinsdag 4 juni op Hulu met back-to-back afleveringen.

Clipped

Gebaseerd op de succesvolle ESPN 30 for 30-podcast The Sterling Affairs, brengt deze gelimiteerde serie de botsing in kaart tussen een disfunctionele basketbalorganisatie en een nog minder functioneel huwelijk, en de impact van de tape op een ensemble van personages die proberen te winnen tegen de achtergrond van het meest vervloekte team in de competitie.

De beroemde coach Doc Rivers (Laurence Fishburne) arriveert in 2013 als coach van de Clippers. Met een veelbelovend team met grote persoonlijkheden had Rivers de bouwstenen om het eerste kampioenschap van de franchise te winnen. De eigenaar van het team, Donald Sterling (Ed O'Neill), is een bekend probleem: hij is goedkoop, grillig en een bullebak.

Maar Sterlings invloed minimaliseren om een titel te winnen wordt een persoonlijke zoektocht voor Doc. Ondertussen escaleert de machtsstrijd tussen Sterlings ambitieuze persoonlijke assistente V. Stiviano (Cleopatra Coleman) en zijn vrouw en zakenpartner Shelly (Jacki Weaver), met wie hij al 60 jaar samen is.

In de serie spelen ook Kelly AuCoin als Sterlings rechterhand Andy Roeser, J. Alphonse Nicholson als Chris Paul, Rich Sommers als de PR-man van de Clippers, Corbin Bernsen als Pierce O'Donnell, Clifton Davis als NBA-grootheid Elgin Baylor en Harriet Sansom Harris als Justine.

Uitvoerende producenten zijn Gina Welch, die optreedt als bedenker en showrunner, Emmy-winnende producenten Nina Jacobson en Brad Simpson, Zanne Devine, Ramona Shelburne en Kevin Bray, die drie van de zes afleveringen regisseerde. De serie is een productie van FX.

Hieronder kun je de trailer voor Clipped bekijken.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten