Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Code Black vanaf dinsdag 12 januari bij Net5

Code Black vanaf dinsdag 12 januari bij Net5

In het nieuwe jaar wordt de dinsdagavond van Net5 getransformeerd tot een medische serieavond met een gloednieuw, twaalfde seizoen van Grey's Anatomy én de première van de ziekenhuisserie Code Black. Deze spannende serie, te zien vanaf dinsdag 12 januari om 21.30 uur, speelt af op de drukste spoedeisende hulp van Amerika waar ‘code black’, de code om aan te geven dat er te veel patiënten zijn, maar liefst driehonderd keer per jaar voorkomt.

De artsen en verpleegkundigen in Code Black moeten dagelijks een grote stroom patiënten met beperkte middelen behandelen. Deze situatie heet ‘Code Black’, de hoogste code om de ernst van de situatie aan te duiden. Dr. Leanne Rorish (gespeeld door Marcia Gay Harden) geeft leiding aan de artsen, verpleegkundigen en co-assistenten van de Spoedeisende Hulp. Dit team werkt in hoge snelheid, want elke seconde telt voor de patiënten die alleen maar kunnen hopen op een wonder.

Code Black is in de Verenigde Staten sinds 30 september 2015 te zien. Het eerste seizoen bestaat uit achttien afleveringen. Er kijken gemiddeld zeven miljoen mensen per aflevering naar Code Black.

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

annemiekeberkvens
9 december 2015, 14:57
erg benieuwd
0
Log in om een reactie achter te laten