Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Code Black krijgt geen vierde seizoen

De medische dramaserie Code Black van CBS zal op 18 juli zijn seriefinale gaan krijgen. Het Eye netwerk sluit het ziekenhuis na drie seizoenen.

De CBS ziekenhuisserie Code Black vertelt het verhaal van de medewerkers en patiënten van de drukste eerste hulpafdeling in Amerika. De serie is gebaseerd op een documentaire van Ryan McGarry. Code Black is een code die gebruikt wordt als er geen ruimte, personeel en hulpmiddelen meer beschikbaar zijn om het aantal patiënten die worden binnengebracht te kunnen behandelen. In het fictieve Angels Memorial Hospital in Los Angeles gebeurd dit maar liefst 300 keer per jaar.

CBS heeft de serie in het derde seizoen dertien afleveringen gegeven en dan zal het ziekenhuis definitief worden gesloten. Showrunner Michael Seitzman vertelde het nieuws zelf op Twitter: "Lieve Code Black fans, het trieste nieuws dat we gecanceld zijn kwam vandaag. Het was werkelijk een genot om de serie te mogen maken en jullie reacties elke week te zien. Bedankt voor al jullie passie. Echt, onze beste afleveringen moeten nog uitgezonden worden. We hopen dat jullie zullen kijken en ervan gaan genieten. We hebben ze voor jullie gemaakt."


Seitzman vertelde ook dat dit nieuws al een beetje verwacht was en dat de laatste aflevering van het derde seizoen uitstekend kan dienen als seriefinale.


Alle negen resterende afleveringen zullen volgens de showrunner op de reguliere tijd worden uitgezonden, maar op 30 mei zal er een dubbele aflevering worden uitgezonden.


Is het terecht dat Code Black is gecanceld?


Embed from Getty Images
Michael Seitzman
Vorige aflevering
The Business of Saving Lives
The Business of Saving Lives
03x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (10)

avatar_elixer
24 Mei 2018 20:52 -
ik vind dit echt jammer keek er altijd erg naar uit dat het weer kwam vind het juist wel een leuke serie jammer dat het stopt
Reageer
avatar_sharky
24 Mei 2018 21:32 -
De gehele Serie wereld gaat totaal de verkeerde kant op enkel maar realityshow talentshows en kookshows,goede series worden gecanceld nu weer Code Black.Ik weet niet welke kleuters het voor het zeggen hebben bij de amerikaanse tv zenders,maar ze zijn erg verkeerd bezig.Ik als serie liefhebber krijg er rillingen van en niet op een goede manier.
Reageer
avatar_anonymous
25 Mei 2018 00:09
Wat een onzin. Zijn genoeg series verlengd en er komen komend jaar ook weer genoeg nieuwe series uit. Het cancelen van series is niks nieuws, gebeurd al ruim 50 jaar zo niet langer.
Reageer
avatar_renzoroy
25 Mei 2018 00:17
Dat is waar, maar het lijkt dit jaar wel erger. Er is aardig wat gecancelled en ook veel populaire titels die al een aantal seizoenen meegaan. Voor mij persoonlijk zijn er een aantal series gecancelled waar ik graag nog wat extra seizoenen van had zien verschijnen en series waarvan ik dacht: plz cancel, die zijn wel verlengd... :/
Reageer
avatar_eentje
25 Mei 2018 13:48
Het draait in de vs niet alleen om kijkcijfers maar ook om beschikbare tijdslots
Reageer
avatar_eentje
25 Mei 2018 10:30 -
Kijk cijfers waren al niet heel geweldig en als ze dan nog verder dalen is het niet rendabel om nieuw seizoen te maken ook zijn er natuurlijk maar beperkte timeslots in de vs beschikbaar en voor nieuwe series moet ruinte gemaakt worden
Reageer
avatar_sharky
25 Mei 2018 13:54 -
Iemand zijn mening onzin noemen zegt meer over de persoon die dat zegt.En ja het gebeurt al jaren,maar dit jaar is het erger als je dat niet ziet weet ik het ook niet meer.kijk alleen maar naar het schema van cbs 2 normale series en de rest Big brother dat al jaren geleden is uitgemolken.Maar zolang je het onzin vind prima ieder zijn mening hoe misleid dan ook.
Reageer
avatar_anonymous
25 Mei 2018 15:19
CBS heeft echt wel meer dan 2 'gewone' series. Misschien eerst eens beter onderzoek doen voordat je onzin roept.
Reageer
avatar_sharky
25 Mei 2018 18:23 -
Toch altijd fijn om Bevestiging te krijgen,Dank je wel
Reageer
avatar_anonymous
25 Mei 2018 19:40
Graag gedaan
Reageer
Code Black