Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Succesvolle Australische comedyserie Colin from Accounts komt naar Paramount+

Colin from Accounts, de goed scorende Australische comedyserie, gaat van start op Paramount+ in de VS.

De achtdelige serie volgt Ashley (Harriet Dyer) en Gordon (Patrick Brammall), twee vrijgezelle, complexe mensen die bij elkaar worden gebracht door een tepelflits, een auto-ongeluk en een gewonde hond. De serie gaat over gebrekkige, grappige mensen die voor elkaar kiezen en dapper genoeg zijn om hun ware ik te laten zien, met littekens en al, terwijl ze samen door het leven gaan.

Emma Harvie, Helen Thomson, Genevieve Hegney, Michael Logo en Tai Hara spelen ook mee.

Colin from Accounts

Het nieuws dat Colin from Accounts te zien zal zijn op Paramount+ komt nadat de serie is vernieuwd door de Australische streamer Binge, die deel uitmaakt van de Foxtel Media Group. Het is geen grote verrassing dat de serie, dat in het Verenigd Koninkrijk werd opgepikt door de BBC, bij Paramount+ is beland. Colin from Accounts wordt geproduceerd door CBS Studios, in samenwerking met Easy Tiger Productions, en wordt internationaal gedistribueerd door Paramount Global Content Distribution.

De streamer lanceert de serie op donderdag 9 november en zal wekelijks twee afleveringen uitzenden.

"Colin from Accounts heeft al de harten van het internationale publiek gestolen met zijn onweerstaanbare mix van sympathieke personages, vertederende verhaallijnen en de perfecte balans tussen hedendaagse romantiek en komedie", zegt Jeff Grossman, EVP, Content & Business Operations, Paramount Streaming. "We zijn erg blij dat Paramount+ de streaming thuisbasis is van de serie hier in de VS, nu het zich bij ons groeiende aanbod van Originals voegt."

Brammall, Dyer, Alison Hurbert-Burns, Brian Walsh, Trent O'Donnell, Rob Gibson en Ian Collie zijn de uitvoerende producenten.

Hieronder kun je een trailer bekijken voor Colin from Accounts.
Video on youtube
Vorige aflevering
Speedy Susans
Speedy Susans
02x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Colin from Accounts