Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Australische hitserie Colin from Accounts binnenkort bij Paramount+

De Australische hitserie Colin From Accounts komt naar Amerika met de exclusieve officiële traileronthulling voor de VS.

Twee afleveringen van de comedyserie zullen wekelijks vanaf 9 november beschikbaar zijn om te streamen tot 30 november, exclusief op Paramount+ in de VS.

Gecreëerd door en met in de hoofdrol Patrick Brammall en Harriet Dyer, die in het echte leven getrouwd zijn, is de serie een erg lieve (maar ondeugende!), hartverwarmende romantische comedy met een schattige hond genaamd Colin, zo stelt de streamingdienst in de beschrijving.

Naast Dyer en Brammall spelen Emma Harvie als Megan, Helen Thomson als Lynelle, Genevieve Hegney als Chiara, Michael Logo als Brett en Tai Hara als James.

"We kunnen niet genoeg benadrukken hoe opgewonden we zijn dat het Amerikaanse publiek eindelijk kennismaakt met Colin. Het heeft lang geduurd. De serie heeft al een enorme aanhang van Australië tot Europa, en we hopen dat kijkers in dit land het net zo grappig en lief vinden als fans over de hele wereld," zeiden uitvoerende producenten Rob Gibson en Ian Collie in een exclusieve verklaring aan Deadline.

Colin From Accounts is een unieke Australische rom-com met de nadruk op de comedy. Vanaf de openingssequentie word je meegenomen in de wereld waar twee vreemden, die anders geen reden zouden hebben om elkaar te kennen, samengebracht worden door een schattige Border Terriër die hun hulp nodig heeft," voegden ze eraan toe.
Video on youtube
Vorige aflevering
Speedy Susans
Speedy Susans
02x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Colin from Accounts