Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Apple TV's sciencefictionserie Constellation krijgt griezelige eerste trailer

Apple TV trapt af met de eerste trailer voor zijn nieuwe sciencefictionserie Constellation.

In de serie speelt Noomi Rapace (Tom Clancy's Jack Ryan) de hoofdrol als een astronaut die terugkeert naar de aarde na een ramp in de ruimte - alleen om te ontdekken dat belangrijke stukken van haar leven lijken te ontbreken. In de trailer lijkt dit zich te manifesteren als een reeks mysteries - een vreemde piano, een onbekende stem op een bandrecorder - samen met veel verontrustende hallucinaties.

Constellation

De rest van de cast bestaat uit Jonathan Banks (Breaking Bad), James D'Arcy (Agent Carter), Julian Looman (Emily in Paris), Lenn Kudrjawizki (Vikings), William Catlett (Black Lightning), Barbara Sukowa (Servant) en Carole Weyers (Braqueurs: La série) en de serie wordt geregisseerd door bedenker en schrijver Peter Harness (Doctor Who).

Constellation gaat op woensdag 21 februari in première met drie afleveringen en daarna wordt er elke woensdag een nieuwe aflevering toegevoegd.

De serie maakt deel uit van een gestage opmars van sciencefiction voor Apple TV+, met onder andere Foundation (2021), Invasion, Monarch: Legacy of Monsters, Silo, For All Mankind, Hello Tomorrow! en Severance.

Hieronder kun je de trailer voor Constellation bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
These Fragments I Have Shored Against My Ruin
These Fragments I Have Shored Against My Ruin
01x08
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_JanWillemK
25 jan 2024 18:26 -
Mysterie en sciencefiction, dat is een mooie combinatie. De trailer ziet er veelbelovend uit!
Reageer
avatar_Olga2000
27 jan 2024 00:24 -
Cool! Ziet zeker veelbelovend uit. Ik ga kijken.
Reageer
Constellation