Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Criminal Record vernieuwd met een tweede seizoen door Apple TV+

Criminal Record, met Peter Capaldi en Cush Jumbo, is vernieuwd met een tweede seizoen op Apple TV+.

De thrillerserie, bedacht en geschreven door Paul Rutman, zal Capaldi's Detective Chief Inspector Daniel Hegarty en Jumbo's Detective Sergeant June Lenker blijven zien als ze opnieuw botsen in een complex moordonderzoek.

Criminal Record

In het tweede seizoen speelt Jumbo's June Lenker de hoofdrol als extreemrechtse demonstranten een politieke bijeenkomst aanvallen. De botsing leidt tot de dood van een jonge man, wat June verteerd met schuldgevoelens en haar drijft om de onbekende moordenaar voor het gerecht te brengen.

June's beste hoop om de moordenaar te vinden is Daniel Hegarty, die nu een sleutelfiguur is in de schimmige wereld van de politie-inlichtingendienst. Hij heeft misschien de antwoorden die ze nodig heeft, maar om zijn hulp te krijgen moet ze een gevaarlijk koopje accepteren.

Het eerste seizoen van Criminal Record, dat uit acht afleveringen bestond, verscheen in januari op Apple TV+ en eindigde in februari met de aflevering Carla, geregisseerd door Shaun James Grant.

Het eerste seizoen van de serie had ook Zoë Wanamaker, Charlie Creed-Miles, Cathy Tyson, Stephen Campbell Moore en Shaun Dooley in de hoofdrollen.

Acteurs in het eerste seizoen in een terugkerende rol waren onder andere Dionne Brown, Tom Moutchi, Aysha Kala, Jordan Nash, Georgia Rich, Rasaq Kukoyi en Maisie Ayres.

Criminal Record wordt gefilmd in Londen en geproduceerd voor Apple TV+ door Tod Productions en STV Studios. Voor seizoen twee wordt Elaine Collins vergezeld door Chris Sussman als uitvoerend producent, naast Rutman, Capaldi en Jumbo.
Vorige aflevering
Carla
Carla
01x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Criminal Record