Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Nieuw vast castlid toegevoegd voor Criminal Minds: Evolution

We zullen meer van het personage Tyler Green zien in het komende seizoen van Criminal Minds: Evolution.

Tyler Green, gespeeld door Ryan-James Hatanaka is een voormalige inlichtingenofficier van het leger die infiltreerde in het seriemoordenaarsnetwerk dat is opgezet door Elias Voit (Zach Gilford). Dit seizoen rekruteert de BAU Tyler als consultant en gebruikt zijn psychologische training voor hun nieuwste onderzoek.



Ryan-James Hatanaka (foto), die het personage vorig seizoen al speelde, is gepromoveerd tot vast castlid voor seizoen twee van de Paramount+ serie, die momenteel in productie is.

Hatanaka voegt zich bij de castleden Joe Mantegna, A.J. Cook, Kirsten Vangsness, Aisha Tyler, Adam Rodriguez, Paget Brewster en Gilford.

Criminal Minds: Evolution wordt geproduceerd door ABC Signature en CBS Studios. Erica Messer is showrunner en uitvoerend producent. Breen Frazier, Chris Barbour, Glenn Kershaw en Mark Gordon zijn ook uitvoerend producent.

Het tweede seizoen van Criminal Minds Evolution is dit jaar te zien.

Hatanaka had eerder een vaste rol in When Hope Calls van Hallmark. Hij speelde de hoofdrol in de onafhankelijke film I Can I Will I Did en was de stem van Joseph Pulitzer Jr. in Oren Rudavsky's documentaire Pulitzer: Voice of the People. Hij was ook te zien in NBC's Chicago PD en The CW's Nancy Drew (2019), en kreeg lovende kritieken voor zijn rol als Dr. Evan Wallace in NBC's Nurses (2020).
Vorige aflevering
Piranha
Piranha
17x07
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Criminal Minds