Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Startdatum en first-look foto's voor seizoen twee van Criminal Minds: Evolution

Startdatum en first-look foto's voor seizoen twee van Criminal Minds: Evolution

Paramount+ heeft een startdatum vrijgegeven voor het tweede seizoen van Criminal Minds: Evolution.
Het nieuwe seizoen gaat verder na de schokkende finale van het eerste seizoen als het eliteteam van de FBI het dodelijke mysterie van Gold Star onderzoekt.

Terwijl de samenzwering zich ontvouwt, wordt de Behavioral Analysis Unit (BAU) geconfronteerd met een onverwachte complicatie wanneer seriemoordenaar Elias Voit een deal sluit waardoor hij in de achtertuin van de BAU in federale hechtenis wordt genomen. Het team wordt geconfronteerd met de grootste bedreiging ooit en komt niet ongeschonden uit de verbijsterende gevolgen.

15295 Criminal Minds: Evolution s2 foto 1

Paramount+ heeft donderdag 6 juni gereserveerd voor de start van seizoen twee van Criminal Minds: Evolution. De eerste twee afleveringen zullen op 6 juni verschijnen, gevolgd door wekelijkse nieuwe afleveringen op donderdag. De streamer heeft ook enkele eerste beelden vrijgegeven, die je hierboven en hieronder kunt bekijken.

Criminal Minds: Evolution heeft Joe Mantegna, A.J. Cook, Kirsten Vangsness, Aisha Tyler, Zach Gilford, Ryan-James Hatanaka met Adam Rodriguez en Paget Brewster in de hoofdrollen. Felicity Huffman is eerder aangekondigd als gastrolspeelster.

De serie wordt geproduceerd door ABC Signature en CBS Studios. Erica Messer is showrunner en uitvoerend producent. Breen Frazier, Chris Barbour, Glenn Kershaw en Mark Gordon zijn ook uitvoerend producent.

15295 Criminal Minds: Evolution s2 foto 2

15295 Criminal Minds: Evolution s2 foto 3

15295 Criminal Minds: Evolution s2 foto 4
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten