Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Trailer en poster onthult voor Criminal Minds: Evolution seizoen twee

Het tiendelige nieuwe seizoen van Criminal Minds: Evolution heeft een poster en trailer vrijgegeven in aanloop naar de start volgende maand.

In het kielzog van de finale van het vorige seizoen, zal het nieuwe seizoen van Criminal Minds: Evolution verder gaan als het eliteteam van de FBI het dodelijke mysterie van Gold Star onderzoekt.

Criminal Minds

Terwijl de samenzwering zich ontvouwt, wordt de Behavioral Analysis Unit (BAU) geconfronteerd met een onverwachte complicatie wanneer seriemoordenaar Elias Voit een deal sluit waardoor hij in de achtertuin van de BAU in federale hechtenis wordt genomen. Het team wordt geconfronteerd met de grootste bedreiging ooit en komt niet ongeschonden uit de verbijsterende gevolgen.

Criminal Minds: Evolution heeft Joe Mantegna, A.J. Cook, Kirsten Vangsness, Aisha Tyler, Zach Gilford, Ryan-James Hatanaka met Adam Rodriguez en Paget Brewster in de hoofdrollen. Gaststerren dit seizoen zijn onder andere Clark Gregg, Felicity Huffman, Paul F. Tompkins, Tuc Watkins en Brian White.

Criminal Minds: Evolution seizoen twee gaat van start op donderdag 6 juni, exclusief op Paramount+. De eerste twee afleveringen zullen beschikbaar zijn om te streamen bij de lancering, met daaropvolgende nieuwe afleveringen die wekelijks op donderdag verschijnen.

Hieronder kun je de poster en trailer van Criminal Minds: Evolution seizoen twee bekijken.

15416 poster Criminal Minds: Evolution s2
Video on youtube
Vorige aflevering
Piranha
Piranha
17x07
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Movieman
29 Mei 2024 10:27 -
Veelbelovend deze trailer, heb nog niet zolang geleden de criminal minds en daaropvolgend criminal minds : evolution terug herbekeken. Dus ja ik kijk er naar uit !
Reageer
avatar_JanWillemK
29 Mei 2024 16:45 -
Hoewel Reid er dit seizoen nog niet bij zal zijn, is de kans groot dat hij wel terugkeert als de serie vernieuwd word voor een 3e seizoen. Laten we hopen dat het zo ver zal komen want hij is toch wel de fan favorite.
Reageer
avatar_JanWillemK
06 jun 2024 15:56
En daar is het nieuws dan al, Criminal Minds is vernieuwd voor een 3e seizoen.
Reageer
Criminal Minds