Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Criminal Minds: Evolution vernieuwd met een derde seizoen

Criminal Minds: Evolution vernieuwd met een derde seizoen

Paramount+ heeft een derde seizoen van de Criminal Minds-vervolgserie Evolution besteld.
Fans van Criminal Minds: Evolution kunnen seizoen twee bekijken in de wetenschap dat hun favoriete team nog niet klaar is met de jacht op die vervelende daders. Het derde seizoen van Criminal Minds: Evolution zal later dit jaar in productie gaan.

Seizoen twee van Criminal Minds: Evolution verscheen vorige week op de streamer met twee nieuwe afleveringen. De daaropvolgende afleveringen worden elke week op donderdag gestreamd.

15503 Criminal Minds: Evolution

In de nasleep van de finale van vorig seizoen, gaat het seizoen van Criminal Minds: Evolution verder als het eliteteam van profilers van de FBI het dodelijke mysterie van Gold Star onderzoekt. Terwijl de samenzwering zich ontvouwt, wordt de Behavioral Analysis Unit (BAU) geconfronteerd met een onverwachte complicatie wanneer seriemoordenaar Elias Voit een deal sluit waardoor hij in de achtertuin van de BAU in federale hechtenis wordt genomen. Het team wordt geconfronteerd met de grootste bedreiging ooit en komt niet ongeschonden uit de verbijsterende gevolgen.

In dit seizoen spelen Joe Mantegna, A.J. Cook, Kirsten Vangsness, Aisha Tyler, Zach Gilford, Ryan-James Hatanaka met Adam Rodriguez en Paget Brewster. Gastacteurs zijn Clark Gregg, Felicity Huffman, Liana Liberato, Paul F. Tompkins, Tuc Watkins en Brian White.

Criminal Minds: Evolution wordt geproduceerd door ABC Signature en CBS Studios. Erica Messer is showrunner en uitvoerend producent. Breen Frazier, Chris Barbour, Glenn Kershaw en Mark Gordon zijn ook uitvoerend producent.

Alle vijftien seizoenen van de oorspronkelijke serie Criminal Minds, die van 2005-2020 op CBS te zien was, zijn ook beschikbaar op Paramount+.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten