Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Dexter en Lucifer actrice voegt zich bij cast Criminal Minds seizoen achttien

Dexter en Lucifer actrice voegt zich bij cast Criminal Minds seizoen achttien

Aimee Garcia heeft zich aangesloten voor het achttiende seizoen van de Paramount+ serie Criminal Minds
In een verhaallijn die zich over meerdere afleveringen uitstrekt, zal Garcia (foto) de rol spelen van Dr. Julia Ochoa, één van de meest vooraanstaande neuropsychiaters van het land. Ze wordt toegewezen om een prominente patiënt te helpen herstellen van hersenletsel dat door een ongeluk is veroorzaakt. Ze botst met Alvez (Adam Rodriguez), die daarentegen gelooft in een meer agressieve aanpak, in tegenstelling tot haar zachte benadering.



Criminal Minds: Evolution is een uitbreiding van de originele CBS-serie, die liep van 2005 tot 2020, en heeft nu drie seizoenen. In het huidige seizoen komt het elite-team van FBI-profielers tegenover een UnSub te staan die de pandemie heeft gebruikt om een netwerk van andere seriemoordenaars op te bouwen. Nu de wereld weer open gaat en het netwerk actief wordt, moet het team hen opsporen, moord na moord.

De serie heeft rollen voor Joe Mantegna, A.J. Cook, Kirsten Vangsness, Aisha Tyler, Zach Gilford, Ryan-James Hatanaka, Adam Rodriguez en Paget Brewster.

ABC Signature en CBS Studios produceren de serie. Erica Messer is showrunner en uitvoerend producent, met Breen Frazier, Chris Barbour, Glenn Kershaw en Mark Gordon ook als uitvoerende producenten.

Momenteel speelt Garcia tegenover Adam Scott in Netflix's aankomende animatieserie Strip Law en is ze te zien in de The Cases of Mystery Lane-franchise voor Hallmark/Peacock. Garcia speelde vijf seizoenen in Netflix's Lucifer en was de hoofdrolspeelster in Netflix's film Christmas With You, naast Freddie Prinze Jr. Andere credits zijn onder meer Hulu’s Woke, Marvel’s M.O.D.O.K., ABC’s George Lopez (waarvoor ze een Impact en ALMA Award won), José Padilha’s RoboCop, The Addams Family met Charlize Theron en Oscar Isaac, en James L. Brooks’ Spanglish. Garcia wordt vertegenwoordigd door Paradigm en Atlas Artists.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten