Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Criminal Minds BAU team krijgt een nieuwe collega

Pas op! Dit nieuwsbericht bevat een spoiler voor diegene die het einde van het negende seizoen niet hebben gezien.

Criminal Minds heeft afscheid genomen van Jeanne Tripplehorn’s karakter Alex Blake. Maar de vervangster voor Alex staat al te trappelen om te beginnen. Jennifer Love Hewitt (Ghost Whisperer) gaat undercover agent Kate Callahan spelen die door haar geweldige werk bij de FBI deze fel begeerde baan heeft gekregen bij het BAU team.

"Wij zijn opgewonden om een nieuwe speciale agent via de zeer getalenteerde Jennifer Love Hewitt toe te voegen aan onze geweldige cast" vertelt uitvoerend producent Erica Messer. "Velen van ons bij de serie hebben genoten van het werken met haar door de jaren heen, en kijken er weer naar uit. We hebben spannende verhaallijnen gepland voor haar karakter en het hele team van BAU, als we opgaan voor het tiende seizoen."

Jennifer Love Hewitt zal haar debuut maken in de premièreaflevering van het tiende seizoen die op woensdag 1 oktober wordt uitgezonden bij CBS.

Wat denk je, is Hewitt een goede vervanger van Tripplehorn?

Jennifer Love Hewitt
Vorige aflevering
Stars & Stripes
Stars & Stripes
17x09
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_JanWillemK
07 jul 2014 20:30 -
Laten we het hopen. Ikzelf vond Alex Blake niet echt interessant en kwam al niet vaak in beeld.
De verschillende series waar Jennifer Love Hewitt in heeft gezeten moeten toch haast wel aangeven dat ze een goede actrice is. Ik ga er dan ook vanuit dat zij het goed gaat doen.
Reageer
avatar_anonymous
27 aug 2014 21:21 -
Yes!
Reageer
Criminal Minds