Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Adam Rodriguez in het twaalfde seizoen van Criminal Minds

Op twitter stond het in grote chocoladeletter ‘BREAKING NEWS!’ Adam Rodriguez voegt zich bij de cast van Criminal Minds in het twaalfde seizoen. Hij zal direct in de eerste aflevering te zien zijn. Rodriguez zal in de plaats komen van de vertrokken Shemar Moore (Derek Morgan).

Rodriguez zal een vaste rol gaan spelen, hij speelt een FBI Fugitive Task Force agent en zal het BAU team gaan versterken het aankomende twaalfde seizoen. Adam Rodriguez is geen onbekende met misdaadseries. Hij speelde eerder elf seizoenen lang de rol van Eric Delko in CSI: Miami. Ook speelde hij in series als Empire, Jane the Virgin, The Night Shift, Reckless en Ugly Betty.

Glenn Geller, president van CBS Entertainment vertelde: “We zijn allemaal groot fan van Adam en we zijn heel blij om hem weer te mogen begroeten bij de CBS familie als onderdeel van de fantastische cast van Criminal Minds.”

Erica Messer, uitvoerend producent en showrunner van Criminal Minds vult aan: “Het belooft een spannende verhaallijn te worden voor het karakter van Rodriguez, net als voor het hele BAU team in het twaalfde seizoen. We zijn erg blij dat we een nieuwe special agent mogen introduceren door de zeer getalenteerde Adam Rodriguez te mogen toevoegen aan onze geweldige cast.”

Ben jij blij met Adam Rodriguez als nieuw castlid van het BAU team in Criminal Minds?


Shemar Moore keert niet meer terug naar Criminal Minds
Vorige aflevering
North Star
North Star
17x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_JanWillemK
15 jun 2016 20:27 -
Ik heb een beetje gemengde gevoelens. Ondanks dat Adam Rodriguez een goede acteur is is Shemar Moore gewoon niet te vervangen.
Reageer
Criminal Minds