Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Woody Allen gaat geen tweede seizoen maken van Crisis in Six Scenes

The Hollywood Reporter sprak met Woody Allen over zijn plannen met de komedieserie Crisis in Six Scenes. De Amazonserie was de eerste keer dat Woody Allen een 30 minuten komedie maakte voor de televisie. Het eerste seizoen had zes afleveringen en dat zijn nu de laatste.

Allen: “Seizoen twee zal zwaar worden. Ik weet niet of ik meer wil doen. Het was erg hard werken. En ik weet niet of deze überhaupt gaat werken. Mensen kunnen er naar kijken en denken, ‘Ik haat dit, hij zou het bij films moeten laten.’ Of ze kunnen zeggen, ‘Ik vind dit erg goed, ik zou wensen dat hij meer ging doen.’ En dan wordt het toch een beetje verleidelijk. Maar ik ben niet echt te verleiden.”

Het eerste en nu enige seizoen was vanaf 30 september te zien bij Amazon en werd niet al te best ontvangen door critici. Op Rotten Tomatoes kreeg de serie 4.7 van de 10 punten en de sites reactie was: “Woody Allen's filmvaardigheden bewijzen een slechte pasvorm voor de televisie te zijn in Crisis in Six Scenes. Zware dialogen, geen humor en een over het algemeen afstandelijke productie begraven onder diverse superieure offeranden.”

Op Metacritics kreeg de serie een score van 44 van de 100. En Rodrigo van The Playlist gaf de komedieserie een D+ op een schaal van A+ tot F en omschreef het als volgt: “Plomp en bijna onkijkbaar.” OP IMDb deed Crisis in Six Scenes het iets beter en kreeg 6,7/10 met 411 stemmen. En zoals het nu lijkt hebben niet veel mensen op MijnSerie naar de zesdelige serie gekeken.

Heb jij gekeken of ga je nog kijken naar Crisis in Six Scenes?


Woody Allen
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
01x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_anonymous
05 okt 2016 16:10 -
Ben er niet aan begonnen. Ben geen fan van Woody Allen.
Reageer
avatar_CC11
05 okt 2016 16:30 -
Een naam die al jaar en dag voldoende is voor mij om zeker niet te kijken, ongeacht op welke manier hij bij een film of serie betrokken mag zijn.
Reageer
avatar_micli29
05 okt 2016 21:33 -
Ik zou nu niet zeggen dat dit een van de beste komedieseries is, maar voor Woody Allen-fans is dit zeker een leuke serie.
Reageer
Crisis in Six Scenes