Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Trailer en eerste foto's vrijgegeven voor Prime Video's Cross

Trailer en eerste foto's vrijgegeven voor Prime Video's Cross

Prime Video heeft de officiële trailer en enkele eerste beelden vrijgegeven voor de aankomende misdaad-thrillerserie Cross.
De serie is gebaseerd op de bestseller Alex Cross van James Patterson, met Aldis Hodge in de hoofdrol. In de trailer zit Hodge's detective Alex Cross achter een moordenaar aan.

Van Paramount Television Studios en Skydance Television, is Cross een complexe, verwrongen, bloedstollende thriller gemaakt door showrunner en uitvoerend producent Ben Watkins.

16086 Cross foto 5

De serie volgt Alex Cross (Hodge), een detective en forensisch psycholoog, die op unieke wijze in staat is om in de diepste gedachten van moordenaars en hun slachtoffers te graven, om de moordenaars te identificeren en uiteindelijk te vangen.

Naast de hoofdrol is Hodge ook producent. In Cross spelen ook Isaiah Mustafa, Juanita Jennings, Alona Tal, Samantha Walkes, Caleb Elijah, Melody Hurd, Jennifer Wigmore, Eloise Mumford en Ryan Eggold mee.

De langverwachte serie is al vernieuwd met een tweede seizoen in aanloop naar de première op donderdag 14 november.

Watkins is showrunner en uitvoerend producent via zijn Blue Monday Productions. Sam Ernst, Jim Dunn en Craig Siebels zijn ook de uitvoerende producenten. James Patterson, Bill Robinson en Patrick Santa produceren voor James Patterson Entertainment. David Ellison, Dana Goldberg en Bill Bost produceren voor Skydance Television.

Cross wordt geproduceerd door Amazon MGM Studios, Paramount Television Studios en Skydance Television.

16086 Cross foto 1

16086 Cross foto 2

16086 Cross foto 3

16086 Cross foto 4
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten