Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Serieorder voor Cruel Intentions bevestigd door Prime Video

Prime Video heeft een seriebestelling van acht afleveringen voor het drama Cruel Intentions bevestigd en de volledige cast bekendgemaakt.

Zoals al eerder werd gemeld volgens bronnen in april, werd een opgefriste versie van de cultfilm Cruel Intentions uit 1999, die sinds 2021 in ontwikkeling was bij Amazon Freevee, in serie uitgebracht op het streamingplatform.

Er was echter een mogelijkheid dat de film zou verschuiven naar Prime Video, wat nu is bevestigd. Cruel Intentions zal exclusief in première gaan op Prime Video in meer dan 240 landen en gebieden wereldwijd.

14451 Cast Cruel Intentions

De cast, op de foto met de klok mee, bestaat uit Sarah Catherine Hook (First Kill), Zac Burgess (One Night (2023)), Savannah Lee Smith (Gossip Girl (2021)), Sara Silva (American Horror Stories), Khobe Clarke (Firefly Lane, Yellowjackets), John Harlan Kim (The Last Thing He Told Me, 9-1-1), Brooke Lena Johnson (You) en Sean Patrick Thomas (Gen V).

Claire Forlani (Domina), Nikki Crawford (Crown Lake), Isabella Tagliati, Zeke Goodman (I Know What You Did Last Summer) en Jon Tenney (Major Crimes) hebben terugkerende rollen.

De serie-adaptatie is afkomstig van schrijvers Phoebe Fisher en Sara Goodman, Sony Pictures Television, Amazon MGM Studios en Original Film.

In de nieuwe verfilming speelt Cruel Intentions zich af op een eliteschool in Washington, D.C., waar een meedogenloze stiefbroer en stiefzus er alles aan doen om aan de top van de moordende sociale hiërarchie te blijven. Nadat een brutaal ontgroeningsincident het hele Panhellenic-systeem op hun school bedreigt, doen ze er alles aan om hun macht en reputatie te behouden, zelfs als dat betekent dat ze de dochter van de vice-president van de Verenigde Staten moeten verleiden.

"Van de cultklassieker uit de jaren negentig tot de 18e-eeuwse roman waaruit het is verfilmd, Cruel Intentions heeft het publiek weten te boeien met een verhaal dat de tijd overstijgt", zegt Lauren Anderson, hoofd AVOD originals, unscripted en targeted programming, Amazon MGM Studios.

"We zijn erg blij om het volgende hoofdstuk van Cruel Intentions' intrigerende samenspel van bedrog, humor en afrekening te delen met Prime-klanten en we kunnen niet meer waardering hebben voor de inzet, toewijding en het talent van dit hele team - onze ongelooflijke cast, eindeloos slimme schrijvers, onder leiding van Phoebe en Sara, onze fantastische partners bij Sony en Original Film, en de leidinggevenden bij Amazon MGM Studios."

Goodman (I Know What You Did Last Summer, Preacher) en Fisher (I Know What You Did Last Summer) zijn de schrijvers en uitvoerend producenten van de serie. Andere uitvoerende producenten zijn de oorspronkelijke filmproducent Neal H. Moritz en Pavun Shetty (Original Film) en de oorspronkelijke filmschrijver-regisseur Roger Kumble.

"We zijn zo opgewonden om samen te werken om de erfenis van Cruel Intentions voort te zetten, een film die door zovelen geliefd is - ook door ons!", aldus uitvoerend producenten Sara Goodman en Phoebe Fisher. "We beloven dat we deze nieuwe versie net zo leuk, oneerbiedig en grensverleggend zullen maken als het origineel, en we zijn onze partners bij Original Film, Sony en Amazon MGM Studios dankbaar dat ze ons het vertrouwen geven om Cruel te houden."

Lauren Stein, Head of Creative, Sony Pictures Television, voegt hieraan toe: "Cruel Intentions definieerde een tijdperk en is nog steeds een middelpunt in de populaire cultuur. We zijn verheugd dat Phoebe en Sara deze nieuwe adaptatie tot leven brengen, omdat dit een passieproject van ons is geweest sinds ik bij Sony kwam. We zijn dankbaar voor onze partners bij Prime Video, Amazon MGM Studios en Original Film, die de film meer dan twintig jaar geleden tot leven brachten."
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst