Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Premièredatum en vier nieuwe castleden voor Cruel Summer

De premièredatum voor Cruel Summer is bekend en er zijn vier nieuwe castleden bekend gemaakt voor de nieuwe Amerikaanse dramaserie van Freeform.

Cruel Summer speelt zich af tijdens drie zomers in de jaren '90. Wanneer een mooie en populaire tiener wordt vermist transformeert een ogenschijnlijk rustig meisje zich van een lief en onhandig buitenbeentje tot het meest populaire meisje in de stad. Cruel Summer gaat 20 april in première bij Freeform en zal kort daarna te zien zijn bij Amazon Prime Video. Er werd ook een korte video uitgebracht, bekijk deze hieronder.



Het was al bekend dat onder andere Olivia Holt (Marvel's Cloak & Dagger), Chiara Aurelia (Tell Me Your Secrets), Michael Landes (Silent Witness) en Froy Gutierrez (Light as a Feather) een rol vervullen in de nieuwe serie. Barrett Carnahan (Alexa & Katie), Andrea Anders (Mr. Mom), Benjamin J. Cain (Five Points) en Nicole Bilderback (The Rookie) voegen zich nu bij de cast van Cruel Summer. Carnahan speelt Derek, de ouderen, beschermende broer van Jeanette. Anders speelt Joy Wallis, een gepolijste, rijke en moderne Texaanse vrouw. Kaïn vervult de rol van de knappe, charismatische en voormalig profvoetballer Rod Wallis. Rod is tevens de stiefvader van de vermiste Kate. Bilderback speelt Denise, de eenvoudige advocaat van Jeanette.

Vorige aflevering
Endgame
Endgame
02x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Cruel Summer