Leuk?
3
1
Bekijk stemmen

CSI: Vegas vernieuwd met een tweede seizoen

De ploeg uit Sin City komt in het televisieseizoen 2022-2023 terug voor meer. CBS heeft CSI: Vegas vernieuwd met een tweede seizoen.

Het gerucht gaat dat William Petersen (foto R) niet zal terugkeren in zijn rol op het scherm, maar wel als uitvoerend producent. Jorja Fox (foto L) is misschien terug voor het tweede jaar.



Hier is de aankondiging van verlenging van CBS:

CBS heeft het eerstejaarsdrama CSI: VEGAS vernieuwd voor een tweede seizoen dat tijdens het uitzendseizoen 2022-2023 wordt uitgezonden. De CBS Original-serie maakt deel uit van de zeer succesvolle eerstejaarsklasse van CBS, die dit seizoen vier van de top vijf nieuwe series heeft. De finale van seizoen één werd uitgezonden op woensdag 8 december.

“Het ongelooflijk getalenteerde creatieve team en de cast van CSI: Vegas hebben dit eerste seizoen fantastisch werk geleverd door het CSI-universum op briljante wijze te updaten en te portretteren met nieuwe verhalen en een nieuw misdaadlab, wat bewijst dat de CSI-fans na 20 jaar nog steeds hongerig zijn naar meer en klaar om een ​​nieuw hoofdstuk in deze illustere franchise te omarmen”, zegt Amy Reisenbach, Executive Vice President, Current Programs, CBS.

CSI: Vegas, het vervolg op de wereldwijde hit CSI: Crime Scene Investigation van het netwerk, opende een gloednieuw hoofdstuk in Las Vegas - de stad waar het allemaal begon. Geconfronteerd met een existentiële dreiging die het hele Crime Lab zou kunnen neerhalen en duizenden veroordeelde moordenaars zou kunnen vrijlaten in de neonverlichte straten van Vegas, riep een briljant nieuw team van onderzoekers onder leiding van Maxine Roby (Paula Newsome) de hulp in van oude vrienden, Gil Grissom (William Petersen) en Sara Sidle (Jorja Fox), om een ​​zaak rond oud-collega David Hodges (Wallace Langham) te onderzoeken. Deze gecombineerde strijdmacht zette de nieuwste forensische technieken in om te doen waar ze goed in zijn - het bewijs volgen - om gerechtigheid in Sin City te behouden en te dienen. Het eerste seizoen speelde ook Matt Lauria, Mandeep Dhillon en Mel Rodriguez.

Vorige aflevering
Tunnel Vision
Tunnel Vision
03x10
Leuk?
3
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
CSI: Vegas