Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Eric Szmanda keert terug naar CSI in tweede seizoen CSI: Vegas

Begin volgend jaar zal Catherine Willows een zeer bekend gezicht zien in Sin City. Eric Szmanda, lid van de originele CSI: Crime Scene Investigation-cast, zal zijn rol als Greg Sanders hernemen in het tweede seizoen van CSI: Vegas.

De gastrol van Szmanda over meerdere afleveringen zal hem herenigen met zijn vroegere tegenspeelster Marg Helgenberger. Szmanda (foto) portretteerde de CSI-technicus gedurende de hele oorspronkelijke vijftien seizoenen van CSI: Crime Scene Investigation op CBS.



Helgenberger werd toegevoegd aan het tweede seizoen van CSI: Vegas om de leegte op te vullen van mede-originele castleden Jorja Fox en William Petersen, die beiden vertrokken na het eerste seizoen. Terwijl Petersen alleen voor het eerste seizoen tekende, had Fox een mogelijkheid om terug te keren voor seizoen twee. Maar uiteindelijk koos de actrice ervoor om haar oude mede-hoofdrolspeler te volgen.

"Voor mij is CSI altijd een liefdesverhaal geweest," zei Fox destijds. "Het verhaal dat mensen liefde kunnen vinden in de donkerste plaatsen en tijden. Persoonlijk kan ik Sara en Grissom niet weer uit elkaar halen. Zo gaat Grissom.....Zo gaat Sara. Waar ze ook heen gaan, ze horen bij elkaar."

In juni zei Kelly Kahl, de toenmalige chef van CBS Entertainment, dat CSI: Vegas, ondanks het feit dat het vorig jaar van start ging met slechts tien afleveringen, niet per se een serie voor een kort seizoen is. Om precies te zijn, het tweede seizoen zal bestaan uit 21 afleveringen.
Video on youtube
Vorige aflevering
Tunnel Vision
Tunnel Vision
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
CSI: Vegas