Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

CSI: Crime Scene Investigation binnenkort op Netflix te zien

Binnenkort kun je CSI: Crime Scene Investigation streamen op Netflix. Maar er is ook een kleine teleurstelling.

De grote series komen in hoog tempo naar Netflix. De streamingdienst is door de stakingen van een jaar geleden geconfronteerd met aardig wat gaten in de programmering en dat wordt opgevuld met geliefde topseries. Nu is het de beurt aan CSI: Crime Scene Investigation.

CSI: Crime Scene Investigation

In CSI: Crime Scene Investigation volgen we een forensisch team in Las Vegas. Ze worden geconfronteerd met moordzaken en moeten deze oplossen door middel van de wetenschap. CSI was een grondlegger voor het genre waarbij rechercheurs niet meer uit de losse pols te werk gingen, maar juist de techniek het werk lieten doen.

Vanaf vrijdag 1 maart zullen er liefst zes seizoenen van CSI: Crime Scene Investigation te zien zijn. Seizoen tien tot en met vijftien zullen namelijk op de streamingdienst verschijnen. Dit zijn dus de laatste zes seizoenen, want de originele serie stopte in 2015.

Naast kleine rode draadjes zijn de afleveringen vooral telkens losse zaken. Vanaf het tiende seizoen instromen is dus geen issue, maar een klein beetje teleurstellend is het wel dat de eerste negen seizoenen er niet bij zitten.

De cast van CSI: Crime Scene Investigation seizoen 10 bestaat uit Laurence Fishburne, Marg Helgenberger, George Eads, Eric Szmanda, Robert David Hall, Wallace Langham, Liz Vassey, David Berman en Paul Guilfoyle.
Vorige aflevering
The End Game
The End Game
15x18
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
CSI: Crime Scene Investigation