Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Elfde seizoen Curb Your Enthusiasm heeft startdatum

Curb Your Enthusiasm-fans hoeven niet lang meer te wachten op de terugkeer van de komedieserie van Larry David.

De serie keert eind oktober terug en er is ook een trailer van de serie uitgebracht. David, Susie Essman, Jeff Garlin, Cheryl Hines, JB Smoove, Ted Danson en Richard Lewis spelen een rol in de komedieserie.

Dit verteld het persbericht van HBO:

De Emmy en Golden Globe-winnende komedieserie Curb Your Enthusiasm, met in de hoofdrol Larry David, keert terug met het elfde seizoen van tien afleveringen zondag 24 oktober, elke week wordt er op zondag een nieuwe aflevering uitgebracht.

Oorspronkelijk debuteerde de serie op HBO in 2001 en heeft inmiddels 100 afleveringen gehad. In Curb Your Enthusiasm schittert Seinfeld's co-bedenker David als een over-the-top versie van zichzelf in een meedogenloze maar ironische weergave van zijn fictieve leven. In de serie spelen ook Susie Essman (Broad City), Jeff Garlin (The Goldbergs (2013)), Cheryl Hines (Suburgatory), JB Smoove (Mapleworth Murders), Ted Danson (The Good Place) en Richard Lewis (Anything But Love).

Video on youtube


De komedieserie blijft bewijzen hoe schijnbaar triviale details van iemands dagelijks leven - een koude kop koffie, een bevlekt shirt, een ontbrekende tandenborstel - een catastrofale reeks gebeurtenissen kunnen bespoedigen. Om het verhaal spontaan te houden, is de serie opgenomen zonder script en krijgen de castleden scènecontouren en improvisatielijnen.
Vorige aflevering
No Lessons Learned
No Lessons Learned
12x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Curb Your Enthusiasm