Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Trailer voor laatste seizoen van Curb Your Enthusiasm

HBO's Curb Your Enthusiasm loopt ten einde en Larry David gaat er in stijl uit.

HBO heeft een trailer onthuld voor het twaalfde en laatste seizoen dat op zondag 4 februari van start gaat.

"Wees niet boos dat hij weggaat, wees boos dat hij zo lang is gebleven," spoort de trailer aan terwijl we Larry meer klassiek gedrag zien vertonen.

Curb Your Enthusiasm

Zoals altijd lijkt hij zijn vrienden van streek te maken, waaronder Susie Greene, gespeeld door Susie Essman, de vrouw van zijn beste vriend en manager Jeff. "Je bent klein, je bent kleinzielig, je bent jaloers. Je bent een wandelend, verdomd virus, Larry," zegt ze.

Er is nog een ontmoeting met ex-vrouw Cheryl en haar nieuwe vriend Ted Danson.

Hij gaat diep met Leon, gespeeld door J.B Smoove, en heeft een moment van helderheid met Richard Lewis, zijn oudste vriend.

Tracey Ullman, die Irma Kostroski, gemeenteraadslid, speelde, denkt na over de gedachte dat Larry borsten laat groeien. "Mooi, mooi, mooi schattig," zegt hij.

Larry gaat ook naar een andere begrafenis, wat nooit goed afloopt in Curb. Vince Vaughn, die Freddy Funkhouser speelt, de halfbroer van Marty Funkhouser, gespeeld door wijlen Bob Einstein, keert terug en er is een gastrol voor Dan Levy.

"Ik denk dat dit het gelukkigste is dat ik ooit in mijn leven ben geweest," zegt hij en voegt er in een andere scène aan toe: "Ik heb echt het beste gedaan onder de omstandigheden, als iemand die mensen haat maar toch tussen ze moet zijn."

Veel geluk, Larry.

Hieronder kun je de trailer voor het laatste seizoen van Curb Your Enthusiasm bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
No Lessons Learned
No Lessons Learned
12x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Curb Your Enthusiasm