Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Nieuwe trailer voor Prime Video's Daisy Jones & The Six

Riley Keough en Sam Claflin zijn op weg om iets goeds slecht te maken in de nieuwste trailer voor Prime Video's Daisy Jones & The Six.

De serie is gebaseerd op de roman van Taylor Jenkins Reid en volgt het verhaal van een iconische band uit de jaren zeventig, geleid door twee ruziënde maar charismatische vocalisten, Daisy Jones (Keough) en Billy Dunne (Claflin).

De trailer die woensdag is vrijgegeven laat zien hoe het tweetal een ingewikkelde muzikale samenwerking aangaat die de band snel van obscuriteit naar ongelooflijke roem katapulteert. Terwijl ze blijven samenwerken, wordt hun artistieke chemie snel persoonlijk.

Daisy Jones & The Six

Na een uitverkochte show in Chicago's Soldier Field, hielden ze er plotseling mee op. Nu, decennia later, stemmen de bandleden er eindelijk mee in om de waarheid te onthullen. Op de soundtrack van originele muziek van Daisy Jones & The Six, is dit het verhaal van hoe een iconische band implodeerde op het hoogtepunt van haar krachten.

De trailer bevat ook een andere single van de band, getiteld 'Look at Us Now (Honeycomb)'. Het is het tweede nummer van de soundtrack dat vooruitlopend op de serie wordt uitgebracht, na 'Regret Me'. De nummers maken deel uit van het fictieve album Aurora, dat ook tot leven is gebracht en zal worden uitgebracht wanneer de serie op vrijdag 3 maart debuteert.

Grammy-winnende songwriter, producer en multi-instrumentalist Blake Mills leidde de productie van Aurora met co-writing credits van Marcus Mumford, Phoebe Bridgers en Jackson Browne. Tony Berg zorgde ook voor extra productie, en het album bevat instrumentalisten van Rilo Kiley, The Who, Nine Inch Nails, Pearl Jam, David Bowie, Elton John, Jeff Beck en The Wallflowers.

Daisy Jones & The Six

In Daisy Jones & The Six spelen ook Camila Morrone als Camila Dunne, Will Harrison als Graham Dunne, Suki Waterhouse als Karen Sirko, Josh Whitehouse als Eddie Roundtree, Sebastian Chacon als Warren Rojas, Nabiyah Be als Simone Jackson en Tom Wright als Teddy Price, met een speciaal gastoptreden van Timothy Olyphant als Rod Reyes.

Van Amazon Studios en Hello Sunshine wordt Daisy Jones & The Six geproduceerd door Reese Witherspoon en Lauren Neustadter voor Hello Sunshine en Brad Mendelsohn voor Circle of Confusion. Scott Neustadter en Michael H. Weber creëerden de serie op basis van de roman van Taylor Jenkins Reid, die ook produceert.

Neustadter is uitvoerend producent en co-showrunning met Will Graham, die ook als uitvoerend producent optreedt. James Ponsoldt (Shrinking, Sorry For Your Loss) regisseerde de eerste vijf afleveringen en is uitvoerend producent. Nzingha Stewart (Inventing Anna, Maid) regisseerde vier van de overige afleveringen en Graham (A League Of Their Own) één.
Video on youtube
Vorige aflevering
Track 10: Rock ‘n’ Roll Suicide
Track 10: Rock ‘n’ Roll Suicide
01x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Daisy Jones & The Six