Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Dangerous Liaisons door Starz gecanceld na eerdere vernieuwing

Dangerous Liaisons door Starz gecanceld na eerdere vernieuwing

Dangerous Liaisons is geannuleerd bij Starz, waarmee de vroegtijdige verlenging van een tweede seizoen is teruggedraaid.
Ondanks dat het kostuumdrama is gecanceld zullen de resterende drie afleveringen van het eerste seizoen van acht afleveringen worden uitgezonden zoals gepland. Uitvoerend producenten zijn actief aan het rondshoppen met het periodieke drama.

De verlenging van seizoen twee van Dangerous Liaisons werd aangekondigd op 1 november, vóór het debuut van de serie op 6 november. Volgens bronnen blijven Starz-managers creatief in de serie geloven, maar de prequel op de beroemde 18e-eeuwse roman had moeite om een publiek te vinden, wat leidde tot de annulering.

Dangerous Liaisons

Op lineaire basis ging Dangerous Liaisons in première met slechts 88.000 kijkers, volgens de live + same day Nielsen-gegevens. De daaropvolgende weken werd het er niet beter op, met 52.000 kijkers voor de aflevering van het Thanksgiving-weekend. Hoewel de kijkcijfers licht verbeterden met de uitzending van 4 december, heeft de serie tot nu toe nog geen zes-cijferig kijkerspubliek bereikt. Starz heeft geen gegevens bekendgemaakt over uitgesteld kijken en streaming publiek op de Starz-app, waar Dangerous Liaisons naar verwachting de meeste zaken zou doen.

Het periode drama heeft Alice Englert als de Markiezin de Merteuil en Nicholas Denton als Vicomte de Valmont. Het vertelt het ontstaansverhaal van de twee iconische personages toen ze elkaar ontmoetten aan de vooravond van de revolutie in Parijs. Kosar Ali, Carice Van Houten, Hilton Pelser, Fisayo Akinade, Michael McElhatton, Nathanael Saleh, Colette Dalal Tchantcho, Hakeem Kae-Kazim en Tom Wlaschiha spelen ook een hoofdrol.

Dangerous Liaisons, afkomstig van Lionsgate TV, Playground Entertainment en Flame Ventures, is het tweede periodieke drama dat bij Starz wordt geannuleerd, na de eerste serie Becoming Elizabeth in november.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten