Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Wilson Bethel keert terug als Bullseye in Daredevil: Born Again op Disney+

Wilson Bethel, die Benjamin Poindexter/Bullseye speelde op Netflix's Daredevil, speelt zijn rol opnieuw in Disney+'s aankomende serie Daredevil: Born Again.

Bronnen vertellen dat hij zal verschijnen in drie afleveringen van de serie, die nu wordt gefilmd. Een vertegenwoordiger van Marvel weigert commentaar.

Na een productiepauze midden juni vanwege de schrijversstaking, heeft Marvel Studios een creatieve herziening doorgevoerd van Daredevil: Born Again, waarin de oorspronkelijke hoofdrolspeler Charlie Cox wordt gevolgd als Matt Murdock, een blinde advocaat die een misdaad bestrijdende superheld wordt, en waarin Vincent D'Onofrio zijn rol als maffiabaas Wilson Fisk/Kingpin herhaalt en Jon Bernthal terugkeert als The Punisher.

Onderdeel van de veranderingen is dat Dario Scardapane (The Punisher) Matt Corman en Chris Ord vervangt als showrunner.



De nieuwe creatieve richting lijkt ook meer bekende gezichten terug te brengen. De casting van Bethel (foto), voor het eerst gemeld door ComicBook.com, volgt op een recent InSneider-bericht over de terugkeer van Deborah Ann Woll (Karen Page) en Elden Henson (Foggy Nelson) uit de oorspronkelijke serie.

De cast van Daredevil: Born Again bestaat ook uit Margarita Levieva (The Deuce), Arty Froushan (Carnival Row), Sandrine Holt (House of Cards (2013)), Michael Gandolfini (The Deuce) en Nikki M. James (Severance).
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Daredevil: Born Again