Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Actrice Genneya Walton gecast in Daredevil: Born Again

Genneya Walton is gecast in de aankomende Marvel/Disney+ superheldenserie Daredevil: Born Again.

Details over het personage worden niet onthuld, maar er wordt gezegd dat ze een jonge journaliste speelt met connecties met een personage uit de originele serie.



Walton (foto) had onlangs een grote terugkerende rol in seizoen vier van Never Have I Ever op Netflix en speelde in Amazon's kerstfilm Candy Cane Lane tegenover Eddie Murphy en Tracee Ellis Ross. Andere rollen zijn de hoofdrol in de door Storm Reid geproduceerde speelfilm Darby and the Dead (Disney/Hulu) en een vaste rol in de Kenya Barris/Rashida Jones Netflix-komedie #blackAF en Project MC2 op Netflix.

Na een productiestop midden juni vanwege de schrijversstaking heeft Marvel Studios een creatieve herziening doorgevoerd van Daredevil: Born Again, die de oorspronkelijke hoofdrolspeler Charlie Cox volgt als Matt Murdock, een blinde advocaat die misdadige superheld wordt, en waarin Vincent D'Onofrio zijn rol als maffiabaas Wilson Fisk alias Kingpin herhaalt en Jon Bernthal terugkeert als The Punisher.

Als onderdeel van de veranderingen heeft Dario Scardapane (The Punisher) Matt Corman en Chris Ord vervangen als showrunner.

De cast van Daredevil: Born Again bestaat verder uit Margarita Levieva (The Deuce), Arty Froushan (Carnival Row), Sandrine Holt (House of Cards (2013)), Michael Gandolfini (The Deuce) en Nikki M. James (Severance). Zoals we al eerder meldden, horen we ook dat Wilson Bethel zijn rol als Benjamin Poindexter/Bullseye uit de originele serie zal hernemen. Ook zullen naar verluidt Deborah Ann Woll en Elden Henson hun rollen van Karen Page en Foggy Nelson hernemen.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Daredevil: Born Again