Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Marvel onthult premièredatum voor Agatha All Along en startmaand voor Daredevil: Born Again

Er komt binnenkort een nieuwe reeks Marvel-series naar Disney+: Agatha All Along, Daredevil: Born Again en Ironheart.

Tijdens Disney's Upfront-presentatie onthulde Marvel Studios dat Agatha All Along op woensdag 18 september naar de streamer komt.

Er zullen twee afleveringen beschikbaar zijn bij de lancering en daarna zullen er wekelijks afleveringen beschikbaar zijn.

15365 Agatha All Along

Kathryn Hahn herneemt haar rol van Agatha Harkness voor de aankomende spin-off van Marvel's WandaVision, waarvan Disney+ al een voorproefje had gegeven. Met de Blu-Ray release van Marvel's WandaVision gaf Marvel Studios een blik op de spin-off waarin Hahn en de makers spraken over het maken van de serie en beweerden dat er "niets heerlijkers" was.

Agatha All Along heeft ook Aubrey Plaza als Rio, Joe Locke, Patti LuPone als Lilia, Sasheer Zamata als Jen K en Ali Ahn als Alice in de hoofdrollen. Andere castleden zijn Emma Caulfield Ford, Maria Dizzia, Miles Gutierrez-Riley en Okwui Okpokwasili.

Ondertussen kan het publiek Daredevil: Born Again in maart 2025 verwachten. Ironheart komt ook in 2025, maar de studio zei niet wanneer we die serie precies kunnen verwachten.

Charlie Cox herneemt zijn rol als Matt Murdock voor Daredevil: Born Again, naast onder andere Vincent D'Onofrio en Jon Bernthal.

In Ironheart worden kijkers herenigd met Dominique Thorne's Riri Williams en maken ze kennis met Anthony Ramos als The Hood.

Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_hansx
20 Mei 2024 10:25 -
2025 is gelukkig niet zo ver weg, pfff. Dit zijn lekkermakertjes. Welbenieuwd naar Agatha. Hopen dat ze iets beter zijn dan de laatste film.
Reageer
Daredevil: Born Again