Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Amanda Brugel gecast in Apple TV+'s Dark Matter (2024)

Amanda Brugel is toegevoegd aan de cast van Dark Matter (2024) in een terugkerende rol. Ze zal het personage van Blaire vertolken, de goede vriendin van Daniella (Jennifer Connelly).

De nieuwe negendelige science-fictionserie is gebaseerd op het veelgeprezen boek van Blake Crouch. Ook Joel Edgerton (The Underground Railroad), Alice Braga (Queen of the South), Jimmi Simpson (Westworld), Oakes Fegley (Person of Interest) en Dayo Okeniyi (Shades of Blue) spelen erin mee.



Amanda Brugel (foto) is momenteel te zien in het vijfde seizoen van Hulu's hitserie The Handmaid's Tale in de rol van Rita. Ze is ook te zien in Sort Of van HBO Max en CBC en in 2023 met Giancarlo Esposito in Parish van AMC. Eerder speelde ze dominee Nina Gomez in Kim's Convenience.

Dark Matter (2024) volgt Jason Dessen, (Edgerton) een natuurkundige, professor en familieman die - op een nacht terwijl hij naar huis loopt in de straten van Chicago - wordt ontvoerd naar een alternatieve versie van zijn leven. Verwondering slaat snel om in nachtmerries wanneer hij probeert terug te keren naar zijn werkelijkheid te midden van het multiversum van levens die hij had kunnen leiden. In dit labyrint van geestverruimende werkelijkheden begint hij aan een schrijnende reis om terug te keren naar zijn echte familie en hen te redden van de meest angstaanjagende, onverslaanbare vijand die je je kunt voorstellen: hijzelf.

De serie wordt geproduceerd door Matt Tolmach en David Manpearl voor Matt Tolmach Productions. Crouch zal de serie schrijven en fungeren als showrunner en uitvoerend producent, en Jakob Verbruggen zal de eerste drie afleveringen regisseren.
Vorige aflevering
Entanglement
Entanglement
01x09
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
20 dec 2022 15:05 -
Voor mij was dit even verwarrend omdat ik al een SF serie ken met dezelfde naam: https://www.mijnserie.nl/dark-matter/. Een erg leuke serie.
Maar dit is een ander verhaal hoewel ik wel parallellen zie, vooral omdat de hoofdpersoon in een nieuwe werkelijkheid terecht komt. Iets dat ook in de andere serie gebeurd (maar dan door geheugenverlies).
Hoe dan ook, dit klinkt interessant en hij gaat op de kijklijst.
Reageer
Dark Matter (2024)