Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Jeri Ryan en Nicholas Logan gecast voor tweede seizoen Dark Winds

Jeri Ryan en Nicholas Logan gecast voor tweede seizoen Dark Winds

Nicholas Logan en Jeri Ryan zijn toegetreden tot de cast van Dark Winds van AMC.
De western noir thrillerserie is gebaseerd op de populaire Leaphorn & Chee boekenreeks van Tony Hillerman. Logan debuut in een vaste rol in het tweede seizoen van de serie en Ryan heeft een terugkerende rol tegenover Zahn McClarnon en Kiowa Gordon in de serie van bedenker Graham Roland en uitvoerend producenten George R.R. Martin en Robert Redford.

De castings bevestigen AMC's toewijding aan Dark Winds, dat een kritische en commerciële doorbraak is, na een reeks beslissingen van het netwerk in de afgelopen weken om televisieseries te annuleren om kosten te besparen.

Dark Winds speelt zich af in 1971 in een afgelegen buitenpost van de Navajo Nation bij Monument Valley en volgt luitenant Joe Leaphorn (McClarnon) van de Tribal Police terwijl hij wordt belaagd door een reeks schijnbaar ongerelateerde misdaden.

Jessica Matten, Deanna Allison en Elva Guerra spelen ook mee.



Logan (foto) speelt Colton Wolf, een gestoorde moordenaar met een geheim dat hem op ramkoers zet met luitenant Joe Leaphorn (McClarnon).

De acteur is binnenkort ook te zien in een terugkerende rol in AMC's aankomende serie Parish tegenover Giancarlo Esposito. Hij was vorig jaar te zien in Dopesick tegenover Michael Keaton en Kaitlyn Dever. Verder heeft hij gastrollen gespeeld in onder andere Watchmen (2019), Queen of the South en Hap and Leonard.

Ryan (foto onder) speelt Rosemary Vines, een femme fatale wiens fysieke zwakheden haar naakte ambitie verbergen als ze Jim Chee (Gordon) bespeelt en een spoor van lijken achterlaat.

Ze was onlangs te zien in de rol van Seven of Nine uit Star Trek: Voyager in de Paramount+ serie Star Trek: Picard. Haar andere televisierollen zijn in onder andere Body of Proof, MacGyver (2016), Bosch en Major Crimes.



Roland, Martin en Redford, die twee verfilmingen van Hillerman's Leaphorn & Chee boeken produceerden, The Dark Wind en Skinwalkers, produceren samen met Tina Elmo en Vince Gerardis. John Wirth is uitvoerend producent en showrunner voor seizoen twee. Chris Eyre, die Skinwalkers regisseerde, regisseerde de pilot en produceert ook samen met McClarnon.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten