Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
AMC deelt teaser voor tweede seizoen Dark Winds

AMC deelt teaser voor tweede seizoen Dark Winds

Dark Winds keert deze zomer terug voor zijn tweede seizoen en AMC heeft een teaser vrijgegeven voor de thrillerserie.
Dark Winds is gebaseerd op de iconische Leaphorn & Chee boekenserie van Tony Hillerman en speelt zich af in de jaren 1970 in de Navajo Nation en volgt Lt. Joe Leaphorn (Zahn McClarnon) en Jim Chee (Kiowa Gordon) terwijl ze misdaden in het gebied onderzoeken. Noah Emmerich, Jessica Matten, Rainn Wilson en Deanna Allison spelen ook een hoofdrol in de serie.

AMC heeft nu een teaser vrijgegeven voor het tweede seizoen van de veelgeprezen serie.

Dark Winds

In het tweede seizoen herenigt Lt. Joe Leaphorn (McClarnon) zich met Jim Chee (Gordon), zijn voormalige hulpsheriff die privé-detective is geworden, wanneer hun afzonderlijke zaken hen samenbrengen in de achtervolging van dezelfde verdachte. Ze bevinden zich in de hoge woestijn van Navajo Country en achtervolgen een moordenaar die het op hen gemunt heeft om een geheim te beschermen dat oude wonden openrijt en Leaphorns morele en professionele code op de proef stelt.

Met de hulp van brigadier Manuelito (Matten) en Valencia County Sheriff Gordo Sena, moeten Leaphorn en Chee hun mogelijke moordenaar verijdelen en het evenwicht herstellen, niet alleen in hun eigen leven, maar ook in het reservaat dat van hen afhankelijk is.

Het komende seizoen bevat ook gastacteurs Jeri Ryan (Star Trek: Picard) als Rosemary Vines, een femme fatale wiens fysieke zwakheden haar naakte ambitie verbergen als ze Jim Chee bespeelt en een spoor van lijken achterlaat, evenals Nicholas Logan (Hap and Leonard), als Colton Wolf, een verwrongen huurmoordenaar met een geheim dat hem op ramkoers zet met Lt. Joe Leaphorn.

Geproduceerd door AMC Studios, zal het tweede seizoen van zes afleveringen in juli debuteren op AMC en AMC+.

Dark Winds is gemaakt door Graham Roland (Tom Clancy's Jack Ryan). John Wirth (Hell On Wheels) fungeert als showrunner voor dit seizoen. De serie wordt geproduceerd door Roland, Wirth, McClarnon, Robert Redford, George R.R. Martin, Anne Hillerman, Chris Eyre, Vince Gerardis en Tina Elmo.

De teaser voor Dark Winds seizoen twee staat hieronder.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

Sproet2jes
18 mei 2023, 12:44
Goed nieuws. :)
0
Log in om een reactie achter te laten