Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Trailer en poster voor seizoen twee van AMC serie Dark Winds

De terugkeer van AMC's serie Dark Winds is de stad in geblazen met de eerste trailer en een poster.

Het tweede seizoen van de serie, met in de hoofdrollen Zahn McClarnon (Westworld, Fargo), Kiowa Gordon (The Red Road, Roswell, New Mexico) en Jessica Matten (Tribal, Burden of Truth), begint op zondag 30 juli om 21.00 uur op AMC, met wekelijks nieuwe afleveringen op zondag.

Afleveringen zullen vanaf donderdag 27 juli vroegtijdig beschikbaar zijn op AMC+, met elke donderdag nieuwe afleveringen. Het tweede seizoen wordt geproduceerd door AMC Studios en bestaat uit zes afleveringen.

Dark Winds

A. Martinez (Longmire) doet dit seizoen mee als Valencia County Sheriff Gordo Sena, terwijl Joseph Runningfox (The Politician (2019)) Henry Leaphorn zal spelen, de vader van Lt. Joe Leaphorn.

Dit seizoen keert ook Deanna Allison (Accused (US)) terug als Emma Leaphorn en Elva Guerra (Reservation Dogs, Rutherford Falls) als Sally Growing Thunder. Allen voegen zich bij de eerder aangekondigde Jeri Ryan (Star Trek: Picard, Bosch), die Rosemary Vines speelt, en Nicholas Logan (Dopesick, Creepshow), die Colton Wolf speelt.

In de aanloop naar het tweede seizoen kunnen kijkers de serie bekijken op AMC+. De eerste aflevering is ook gratis te bekijken op het AMC+ YouTube-kanaal.

Dit seizoen herenigt Lt. Joe Leaphorn (McClarnon) zich met Jim Chee (Gordon), zijn voormalige hulpsheriff die privédetective is geworden, wanneer hun afzonderlijke zaken hen samenbrengen in de achtervolging van dezelfde verdachte. Ze bevinden zich in de hoge woestijn van Navajo Country en achtervolgen een moordenaar die zijn zinnen op hen heeft gezet om een geheim te beschermen dat oude wonden openrijt en Leaphorns morele en professionele code op de proef stelt. Met de hulp van brigadier Manuelito (Matten) en Valencia County Sheriff Gordo Sena (Martinez) moeten Leaphorn en Chee hun mogelijke moordenaar verijdelen en het evenwicht herstellen, niet alleen in hun eigen leven, maar ook in het reservaat dat van hen afhankelijk is.

Dark Winds is gebaseerd op de Leaphorn & Chee boekenreeks van Tony Hillerman en is gemaakt door Graham Roland (Tom Clancy's Jack Ryan, Fringe). John Wirth (Hell On Wheels, Hap and Leonard) is de showrunner. De serie wordt geproduceerd door Roland, Wirth, McClarnon, Robert Redford, George R.R. Martin, Anne Hillerman, Chris Eyre, Vince Gerardis en Tina Elmo.

Bekijk hieronder de poster en trailer voor het tweede seizoen van Dark Winds.

13687 Dark Winds poster
Video on youtube
Vorige aflevering
Hózhó náhásdlįį
Hózhó náhásdlįį
02x06
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_JanWillemK
18 jun 2023 22:13 -
Zahn McClarnon, heerlijke acteur om naar te kijken. Straalt altijd rust uit.
Reageer
avatar_BlackBiker
19 jun 2023 12:49
Zijn rol in Westworld is me niet echt bijgebleven, maar ik heb wel enorm kunnen lachen om zijn rol als "Officer Big" in Reservation Dogs :-)
Reageer
avatar_JanWillemK
19 jun 2023 19:19
Daar ben ik toevallig nu mee bezig! Zojuist de aflevering met hem en Cheese gekeken. Erg leuk!
Reageer
avatar_Sproet2jes
22 jun 2023 13:50
Bijgewerkt op: 22 jun 2023 13:56
Kende hem vooral van Longmire als officer Mathias. Speelde hij ook erg goed. idd heel aangenaam persoon om naar te kijken. :)
Reageer
Dark Winds