Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Geen plannen voor een vierde seizoen van FXX-comedyserie Dave (2020)

Geen plannen voor een vierde seizoen van FXX-comedyserie Dave (2020)

Er zijn "geen huidige plannen" voor een vierde seizoen van de FXX-komedie nu medeschepper en hoofdrolspeler Dave Burd "op pauze drukt" om zich op andere dingen te richten.
Burd, ook wel bekend als Lil Dicky, praat al lang over zijn muziekcarrière en dat hij meer albums wil opnemen. Penith, het soundtrack-album van de serie Dave, met de single Mr. McAdams, is vorige maand uitgebracht.

Dave (2020)

"Het maken van Dave (2020) is en blijft een droom die uitkomt," zei Burd. "Maar er zijn ook andere creatieve ondernemingen die ik heel graag wil nastreven. De afgelopen vijf jaar heb ik elke vezel van mijn wezen in de serie gestoken en na drie geweldige seizoenen voelt dit als een goed moment om een pauze in te lassen en mezelf de bandbreedte te geven om andere dingen te doen die ik altijd al heb willen doen. Ik ben meer dan enthousiast over wat ik voor de toekomst gepland heb en ik ben FX enorm dankbaar voor hun voortdurende samenwerking."

Dave (2020) heeft drie seizoenen gekend en ging in maart 2020 in première. De serie, die gebaseerd is op zijn leven, draait om een neurotische man van achter in de twintig die zichzelf ervan overtuigd heeft dat hij voorbestemd is om een van de beste rappers aller tijden te worden.

Het tweede seizoen ging in juni 2021 van start en het derde in april 2023.

De 'pauze' van Dave (2020) is beschreven als een Curb Your Enthusiasm-achtige onderbreking, zo genoemd vanwege de lange tussenpauzes tussen de seizoenen van de Larry David-komedie. Dave (2020) is ironisch genoeg mede bedacht door Jeff Schaffer van Curb.

Als Dave (2020) niet terugkeert, zal hij er zeker op een hoogtepunt gestopt zijn met die derde seizoensfinale met Brad Pitt en Rachel McAdams.

In de serie spelen Burd, Taylor Misiak, Andrew Santino, GaTa, Travis Bennett en Christine Ko de hoofdrollen.

Burd en Schaffer produceren samen met Saladin Patterson, Kevin Hart voor Hartbeat Productions, Scooter Braun voor SB Projects, Greg Mottola, Marty Bowen, James Shin, Scott Manson voor SB Projects en Mike Hertz. De serie wordt geproduceerd door FX Productions.

"Na wat heen en weer gepraat, zijn er op dit moment geen plannen voor een vierde seizoen van Dave (2020), omdat Dave Burd heeft besloten om een uitgebreide pauze te nemen om zich te concentreren op muziek en andere ondernemingen," aldus een woordvoerder van FX. "Dat sluit de mogelijkheid niet uit om in de toekomst iets te doen. We houden van de serie en waarderen de creatieve uitmuntendheid die Dave, Jeff Schaffer, de cast en de crew elke aflevering weer leveren. We zijn verheugd dat onze samenwerking met Dave zal worden voortgezet terwijl hij toekomstige projecten voor ons ontwikkelt via zijn algemene productiedeal met FXP."
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten