De Stamhouder

8,0 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

De stamhouder - TRAILER | AVROTROS | NPO Start

Eind jaren '60 valt Alexander als een blok voor de zelfverzekerde, vrijgevochten Ellen. Wanneer zij na een mooie liefdesnacht erachter komt dat Alexanders vader, Frans Münninghoff, tijdens de oorlog een SS’er was, verdwijnt zij uit zijn leven… om er een goede maand later weer in te verschijnen. Ze is zwanger. Maar om samen een toekomst op te bouwen zal hij eerst de confrontatie moeten aangaan met zijn verdrongen en bewogen familieverleden.

De groots opgezette, achtdelige historische dramaserie, de verfilming van Alexander Münninghoffs alomgeprezen autobiografische boek, is vanaf 1 januari 2023 te zien. Een verhaal over liefde en een duister familieverleden.

Stream De stamhouder vanaf 1 januari op NPO Plus: https://www.npostart.nl/de-stamhouder/AT_2100204

Cast:
Alexander Münninghoff- Matthijs van de Sande Bakhuyzen, Ellen Dormeier- Sallie Harmsen, (jonge) Frans Münninghoff- Robert de Hoog, (oudere) Frans Münninghoff- Marcel Hensema en Joan (grootvader) Münninghoff- Gijs Scholten van Aschat. Andere rollen in deze internationale cast zijn weggelegd voor o.a. Silke Bodenbender, Hildegard Schmahl, Olga von Luckwald, Lisa Karlström, Lukas Miko, Bram Kelchtermans, Lize Feryn, Joke Devynck.

De stamhouder wordt geproduceerd door Chantal van der Horst (Column Film) in samenwerking met AVROTROS. De regie is in handen van Diederik van Rooijen (Penoza). Het scenario is geschreven door Rik D’hiet en Diederik van Rooijen.
Meer weergevenMinder weergeven

Reactie's (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
De Stamhouder