Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Teaser vrijgegeven van Dead Boy Detectives dat officieël verhuisd is van Max naar Netflix

Het is officieel. DC-drama Dead Boy Detectives is binnenkort op Netflix te zien in plaats van op Max.

Dead Boy Detectives, gebaseerd op de DC Comics-personages van Neil Gaiman, werd oorspronkelijk besteld voor een serie op HBO Max. Een premièredatum is nog niet bekend. Netflix heeft een teaser trailer vrijgegeven.

Dead Boy Detectives

Als onderdeel van The Sandman Universe voor Netflix, is de achtdelige serie een spookverhaal dat verlies, verdriet en dood onderzoekt door de lens van Edwin Payne en Charles Rowland, twee dode Britse tieners, en hun zeer levende vriend, Crystal Palace. Het heeft dus veel weg van een ouderwetse detectiveserie, maar dan donkerder en met LSD.

Hier is de officiële synopsis: Word je achtervolgd door een vervelende geest? Heeft een demon je kernherinneringen gestolen? Dan wil je misschien de Dead Boy Detectives bellen. Maak kennis met Edwin Payne (George Rexstrew) en Charles Rowland (Jayden Revri), 'the brains' en 'the brawn' achter het bureau Dead Boy Detectives.

Tieners die tientallen jaren uit elkaar geboren zijn en elkaar alleen vinden in de dood. Edwin en Charles zijn beste vrienden en geesten... die mysteries oplossen. Ze doen alles om bij elkaar te blijven, inclusief ontsnappen aan boze heksen, de hel en de dood zelf. Met de hulp van een helderziende genaamd Crystal (Kassius Nelson, White Lines) en haar vriend Niko (Yuyu Kitamura) zijn ze in staat om een aantal van de meest mysterieuze paranormale zaken van het sterfelijke rijk op te lossen.

De cast bestaat verder uit Jenn Lyon (Claws), Briana Cuoco (The Flight Attendant), Ruth Connell (Supernatural), Lukas Gage (You) en David Iacono (The Summer I Turned Pretty).

Dead Boy Detectives is ontwikkeld voor televisie door Steve Yockey, die de eerste aflevering schreef en fungeert als showrunner naast Beth Schwartz als co-showrunner. Greg Berlanti, Yockey, Schwartz, Jeremy Carver, Sarah Schechter, Leigh London Redman en Gaiman zijn de uitvoerende producenten van de serie van Berlanti Productions en Warner Bros. Television. De eerste aflevering is geproduceerd en geregisseerd door Lee Toland Krieger (Riverdale).

Hieronder kun je een eerste foto en de teaser voor Dead Boy Detectives bekijken.

Dead Boy Detectives
Video on youtube
Vorige aflevering
The Case of the Hungry Snake
The Case of the Hungry Snake
01x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
14 nov 2023 22:45 - 14 nov 2023 22:45
Lijkt mij heel interessant. Ik hoop alleen dat het niet teveel "DC" wordt, maar gewoon een fijne op zichzelf staande serie. Ik ben wel een beetje klaar met al die "universums".
Reageer
Dead Boy Detectives