Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Netflix onthult premièredatum en nieuwe foto's voor Dead Boy Detectives

Netflix onthult premièredatum en nieuwe foto's voor Dead Boy Detectives

Netflix heeft een premièredatum vastgesteld voor de aankomende donkere YA-genreserie Dead Boy Detectives.
Dead Boy Detectives is gebaseerd op de gelijknamige comics van Neil Gaiman en maakt deel uit van The Sandman Universe. De serie volgt Edwin Payne (George Rexstrew) en Charles Rowland (Jayden Revri), 'the brains' en 'the brawn' (de hersenen en de spieren) achter het Dead Boy Detectives-bureau. Edwin en Charles zijn beste vrienden en geesten... die mysteries oplossen.

Dead Boy Detectives

Ze doen alles om bij elkaar te blijven - inclusief het ontsnappen aan kwaadaardige heksen, de hel en de dood zelf. Met de hulp van een helderziende genaamd Crystal (Kassius Nelson) en haar vriend Niko (Yuyu Kitamura), kraken ze enkele van de meest mysterieuze paranormale zaken van het sterfelijke rijk.

In de serie van acht afleveringen spelen ook Kassius Nelson, Jenn Lyon, Briana Cuoco, Yuyu Kitamura, Ruth Connell, Lukas Gage en David Iacono de hoofdrollen.

Dead Boy Detectives is vanaf donderdag 25 april te streamen bij Netflix.

De serie is ontwikkeld voor televisie door Steve Yockey, die de eerste aflevering schreef en fungeert als showrunner naast Beth Schwartz als co-showrunner. Greg Berlanti, Yockey, Schwartz, Jeremy Carver, Sarah Schechter, Leigh London Redman en Gaiman zijn de uitvoerende producenten van de serie van Berlanti Productions en Warner Bros. Television. De eerste aflevering is geproduceerd en geregisseerd door Lee Toland Krieger.

Hieronder kun je meer nieuwe foto's bekijken van Dead Boy Detectives.

Dead Boy Detectives

Dead Boy Detectives
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

BlackBiker
23 maart 2024, 11:54
Ik weet niet wat het "The Sandman Universe" is, die serie heb ik niet gekeken. Maar ik hoop dat deze serie wel losstaand te kijken is. Want anders dan de Sandman lijkt deze serie mij wel wat.

De universes worden tegenwoordig wel uit de grond gestampt. Ik las deze week zelfs dat er een Poohniverse komt :-)
1
Log in om een reactie achter te laten