Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Trailer voor Dead Boy Detectives van Netflix vrijgegeven

Netflix heeft de officiële trailer onthuld van Dead Boy Detectives.

"Welkom bij de Dead Boy Detective Agency," begint de trailer. "Wij helpen geesten hun mysteries op te lossen. Geesten die niet los kunnen laten."

Dead Boy Detectives brengt de gelijknamige strips van Neil Gaiman tot leven. Edward Paine (George Rexstrew) en Charles Rowland (Jayden Revri) zijn beste vrienden die elkaar ontmoeten in de dood en helpen bij het oplossen van paranormale mysteries in het sterfelijke rijk.

Dead Boy Detectives

Dead Boy Detectives is gebaseerd op de gelijknamige comics van Neil Gaiman en maakt deel uit van The Sandman Universe. Edwin en Charles, oftewel "the brains" en "the brawn" (de hersenen en de spieren), zitten achter het agentschap Dead Boy Detectives. De twee zijn beste vrienden en geesten... die mysteries oplossen.

Edwin en Charles doen alles om bij elkaar te blijven - inclusief ontsnappen aan boze heksen, de hel en de dood zelf. Met de hulp van een helderziende genaamd Crystal (Kassius Nelson) en haar vriend Niko (Yuyu Kitamura), kraken ze enkele van de meest mysterieuze paranormale zaken van het sterfelijke rijk.

In de serie van acht afleveringen spelen ook Kassius Nelson, Jenn Lyon, Briana Cuoco, Yuyu Kitamura, Ruth Connell, Lukas Gage en David Iacono de hoofdrollen.

Dead Boy Detectives is vanaf donderdag 25 april te streamen bij Netflix.

De serie is ontwikkeld voor televisie door Steve Yockey, die de eerste aflevering schreef en fungeert als showrunner naast Beth Schwartz als co-showrunner. Greg Berlanti, Yockey, Schwartz, Jeremy Carver, Sarah Schechter, Leigh London Redman en Gaiman zijn de uitvoerende producenten van de serie van Berlanti Productions en Warner Bros. Television. De eerste aflevering is geproduceerd en geregisseerd door Lee Toland Krieger.

Hieronder kun je de trailer voor Dead Boy Detectives bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
The Case of the Hungry Snake
The Case of the Hungry Snake
01x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Dead Boy Detectives