Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Hulu geeft premièredatum en nieuwe titel voor Career Opportunaties in Murder & Mayhem

Career Opportunities in Murder & Mayhem heeft een nieuwe titel. Hulu heeft een premièredatum aangekondigd voor de serie die nu Death and Other Details heet.

De serie, met in de hoofdrollen Mandy Patinkin (Homeland), Violett Beane (The Flash (2014)), Lauren Patten (Blue Bloods), Rahul Kohli (The Fall of the House of Usher), Angela Zhou (Hell On Wheels), Hugo Diego Garcia en Pardis Saremi, volgt een detective (Patinkin) terwijl hij een moord onderzoekt op een oceaanstomer waarbij iedereen aan boord een verdachte is.

14315 Death and Other Details foto 1

Hulu onthulde meer over de serie in onderstaand persbericht:

"Death and Other Details speelt zich af te midden van de glamour van de mondiale elite en draait om de briljante en rusteloze Imogene Scott (Violett Beane), die zich op de verkeerde plaats/foute tijd bevindt (oké, het was een beetje haar schuld) en hoofdverdachte wordt in een moordmysterie in een afgesloten kamer. De setting? Een rijkelijk gerestaureerd mediterraan oceaanstomer. Verdachten? Elke verwende gast en elk uitgeput bemanningslid. Het probleem? Om haar onschuld te bewijzen moet ze samenwerken met een man die ze veracht: Rufus Cotesworth (Mandy Patinkin), 's werelds grootste detective."

Death and Other Details verschijnt op dinsdag 16 januari 2024.

Hieronder kun je meer foto's van Death and Other Details bekijken.

14315 Death and Other Details foto 2

14315 Death and Other Details foto 3

14315 Death and Other Details foto 4

14315 Death and Other Details foto 5

14315 Death and Other Details foto 6
Vorige aflevering
Chilling
Chilling
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Death and Other Details